Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să pui în aluatul de gogoși de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care înlocuiește oul

Publicat:
Ce să pui în aluatul de gogoși de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care înlocuiește oul

Doar pentru ca alegi sa respecți restricțiile alimentare impuse in perioadele ce preced marile sarbatori creștine, nu inseamna ca trebuie sa renunți la micile placeri culinare, ci doar sa faci unele modificari. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in aluatul de gogoși de post pentru un gust divin. Exista un ingredient ce […] The post Ce sa pui in aluatul de gogoși de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care inlocuiește oul appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liviu Dragnea a revenit pe YouTube inainte de Paste. Reteta de pasca si ingredientul secret „Nu imi place sa fac aluat”

16:00, 02.05.2024 - Dupa aproape un an de pauza de pe canalul sau, Liviu Dragnea a revenit pe YouTube inainte de Paste. Fostul lider PSD a prezentat o rețeta de pasca delicioasa ce a facut furori in randul internauților. Ingredientul secret folosit de el ii da nu doar o aroma speciala, dar și o textura minunata. Surpriza…

Tocanița de miel cu gust divin. Ingredientul special pe care il adauga in ea gospodinele din Ardeal

13:26, 02.05.2024 - Mielul este nelipsit de pe masa romanilor de Paște, mai ales pentru ca e versatil și poate fi pregatit intr-o mulțime de moduri. Printre cele mai celebre preparate este tocanița de miel, pentru care avem cea mai tare rețeta. Ce ingredient special se adauga, astfel incat sa iasa ca in Ardeal. Cum faci…

Dovlecei pane de post ireal de gustoși. Ingredientul secret pe care sa il adaugi

13:25, 23.04.2024 - Daca nu ai incercat pana acum aceasta rețeta de dovlecei pane de post ireal de gustoși, postul Paștelui este momentul ideal pentru a o face. Este un preparat atat de delicios, incat vei continua sa il faci chiar și in afara postului. Dovleceii sunt gustoși și foarte ușor de preparat. In plus, pot fi…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Rețeta olteneasca de crap cu mujdei a lui Dan Helciug. Care este ingredientul secret: ”Ceri porție dubla!” EXCLUSIV

11:45, 24.03.2024 - Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgența, ne ofera o rețeta delicioasa de crap, pentru zilele cu dezlegare la pește din Postul Paștelui. El ne-a dezvaluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și care este ingredientul secret care ii da mancarii savoare, un gust aparte, dar și de la cine a preluat…

Cum faci cel mai bun spanac de post. Ingredientul secret care ii da un gust divin

19:10, 20.03.2024 - Pe toata perioada postului, gospodinele iscusite evita sa gateasca mancaruri de dulce. In aceasta perioada, cel mai cautat este spanacul, pentru ca se gatește ușor și simplu și se regasește printre preferințele tuturor romanilor. In continuare va aratam, pas cu pas, cum faceți cel mai bun spanac de…

Cum albesti termopanul ingalbenit. Ingredientul secret e chiar in camara ta, e cea mai ieftina varianta

09:11, 12.03.2024 - Ferestrele tale termopan au o culoare alba atractiva, dar plasticul se poate ingalbeni in timp. Cum sa curațați ferestrele galbene și sa le redați aspectul original? Avem 4 metode simple care va vor ajuta sa albiți ramele și pervazurile ferestrelor. Așa ca, citește mai deaprte și afla cum albesti termopanul…

Siropul care da toata savoarea mucenicilor. Cum se prepara și care este ingredientul secret

14:26, 08.03.2024 - Mucenicii sunt nelipsiți din tradiția romaneasca, fiind savurați in fiecare an pe data de 9 martie, cu ocazia sarbatorii creștin ortodoxe a Sfinților Mucenici. In aceasta zi, gospodinele din intreaga țara se straduiesc sa pregateasca acest desert delicios, imparțindu-se in doua categorii: cele care…


Ce parere ai despre aceasta stire?