Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce face Mirela Boureanu Vaida de când a plecat de la "Mireasă pentru fiul meu": "Am devenit casnică!"

Publicat:

s-a retras din emisiunea "Mireasa pentru fiul meu", pentru doua luni de zile, deoarece mai are putin si va deveni mamica. Vaida le-a povestit concurentilor prin telefon care sunt activitatile pe care le desfasoara de când nu mai prezinta emisiunea.

se afla în ultima luna de sarcina si nu mai poate prezenta "Mireasa pentru fiul meu". Vaida a vorbit, astazi, despre cum îsi petrece timpul, de când nu mai apare în fata camerelor de filmat.

"Beau cafeaua în…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, criza de nervi inainte de petrecere. Concurenta a fost calmata de iubitul ei, Cristian: ”Arat ingrozitor, imi vine sa plang” / VIDEO

20:35, 22.04.2024 - Antonia a trecut printr-o criza de nervi inainte de petrecerea de sambata seara. Deși s-ar fi așteptat sa fie pregatita pentru distracție și nerabdatoare sa iși petreaca timpul cu iubitul ei, alte detalii i-au atras atenția Antoniei. Doar Cristian a mai reușit sa o calmeze.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Ce loc de munca are acum Andrada de la Mireasa. S-a fotografiat chiar din cabinetul medical, unde le-a aratat tuturor meseria ei

14:15, 31.03.2024 - Andrada de la Mireasa și-a dezvaluit recent o alta fațeta a personalitații sale. O apariție surprinzatoare in lumea medicala a adus lumina asupra unui nou capitol din viața ei: cel de asistenta medicala intr-un cabinet de stomatologie.

Mireasa, sezon 9. Mama Iulianei, mesaj ravașitor dupa ce fiica ei și Liviu au avut tensiuni: „M-ați lasat fara cuvinte”

13:35, 20.03.2024 - In emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 19 martie 2024 mama Iulianei a avut o intervenție telefonica in direct, unde a vorbit despre dramele familiei lor, precizand ca aceasta cursa de eliminare in care se afla iubita lui Liviu nici nu se compara cu greutațile prin care familia fetei in…

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine este Ștefan, noul concurent de la Mireasa, sezonul 9. Este nutriționsit și personal trainer. Pentru cine a intrat in competiție: „Mi-a atras atenția” / VIDEO

20:41, 08.03.2024 - In ediția din data de 8 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, un nou concurent a calcat pragul emisiunii. Ștefan, in varsta de 25 de ani și absolvent al Facultații de Educație Fizica și Sport, a venit pentru a-și intalni marea dragoste in cadrul competiției de la Antena 1. Mai mult decat atat,…

Mireasa sezonul 9. Ce i-a zis psihologul Eduard Puiu doamnei Daniela dupa afirmațiile despre Andrada și Laura

12:50, 27.02.2024 - Doamna Daniela a suparat-o pe Laura dupa ce a afirmat ca o blocheaza pe Andrada, caci in persoana ei, Cristian gasește calitați pe care și le dorește de la o femeie. Iubita tanarului a considerat ca mama spune ca ea nu le are, motiv pentru care a plans.

Mireasa, sezonul 6. Detaliul care i-a facut pe susținatori sa creada ca Valentin și Gabriela s-au impacat. Ce au publicat

15:00, 19.02.2024 - Valentin și Gabriela, foștii concurenți din sezonul 6 Mireasa, au pus pe ganduri prietenii virtuali cu cele mai recente postari de pe Instagram. Susținatorii și-au dat imediat cu parerea pe grupurile dedicate show-ului matrimonial, spunand ca aceștia s-ar fi impacat.

Mireasa sezonul 8. Madi, in doliu. De ce a aparut pe contul ei o imagine cu lumanari

11:10, 13.02.2024 - Necazuri se țin lanț de Madi de la Mireasa sezonul 8. Dupa internarea in spital, tanara a anunțat ca mariajul cu Sergiu a ajuns la final. Ba mai mult, ea și-a pierdut și un membru al familiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?