Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Care este motivul despărțirii dintre Nicoleta Dragne și Tavi, din casa „Like a Star”. Vedeta, vorbe dure la adresa fostului iubit: „Te-ai culcat cu o altă femeie”

Publicat:

Este scandal de proporții in casa „Like a Star”. , fosta ispita de la „insula Iubirii” și iubitul ei, Tavi, s-au desparțit. Se pare ca blondina ii aduce acuzații grave acestuia și se pare ca la mijloc ar fi vorba de infidelitate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Ana Baniciu nu a dezvaluit numele bebelușului. Artista va naște peste 10 saptamani. „Nu sunt nerabdatoare, pentru ca ințeleg ca nu e bine”

15:00, 04.04.2024 - Ana Baniciu, in varsta de 31 de ani, va deveni mama peste 10 saptamani cand va aduce pe lume un baietel. Pana acum, artista și soțul ei, Eduard, nu au dezvaluit numele bebelușului și au explicat motivul pentru care au luat decizia asta. Vedeta s-a simțit bine pe toata perioada sarcinii.„Ma simt foarte…

Mireasa. Capriciile iubirii. Mama Iulianei, acuzații grave la adresa lui Liviu. Femeia a facut declarații neașteptate: „Om fals!” / VIDEO

23:15, 26.03.2024 - Ediția din data de 26 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii. a adus tensiuni in casa! Mama Iulianei a facut acuzații grave la adresa lui Liviu. Iata ce declarații neașteptate a facut femeia cu privire la concurent!

Xtra Night Show. Anița Condescu, in pericol sa iși piarda copilul definitiv. Vedeta continua seria acuzațiilor grave la adresa fostului soț: „Aveam dovezi, inregistrari...”

09:06, 13.03.2024 - Anița Condescu face noi acuzații la adresa fostului soț, despre care spune ca vrea cu orice preț sa ii ia copilul. Vedeta nu are voie sa il vada 30 de zile și exista și un raport in urma caruia ar putea sa se ceara sa fie decazuta din drepturile parintești.

Ce condiții trebuia sa indeplineasca o FEMEIE pentru a se putea marita cu un ofițer pe vremea cand Romania era regat?

20:10, 12.03.2024 -  In decembrie 1899, Senatul dezbatea un proiect de lege privind casatoriile militare. Scopul declarat al legiuitorilor romani era ca aceasta chestiune sa fie „stabilita pe baze solide si in interesul atat al familiei, cat si al armatei”. In epoca ofiterii erau vazuti ca o „clasa foarte insemnata a tarii,…

Motivul halucinant pentru care o femeie era sa fie linșata la un restaurant din Pakistan. Pe rochia ei scria „halwa”

11:55, 26.02.2024 - O mulțime furioasa s-a abatut asupra unei femei la un restaurant din Lahore, capitala provinciei pakistaneze Punjab. Sute de oameni au incercat sa o linșeze public dintr-un motiv halucinant. Marul discordiei: rochia pe care o purta.

Motivul pentru care Dan Negru refuza sa mearga la podcastul lui Catalin Maruța: „Am ales varianta sa-i evit pe toți”

11:45, 13.02.2024 - Dan Negru, unul dintre cei mai indragiți prezentatori TV din Romania, refuza sa mearga la podcastul lui Catalin Maruța. Vedeta de la Kanal D a precizat care este motivul și nu este deloc vorba despre un conflict intre ei.Mai mulți prezentatori și artiși și-au facut propriul podcast, unde au invitați…

EXCLUSIV. Claudia Patrașcanu a rabufnit, dupa ultimele declarații ale lui Gabi Badalau! Cantareața face acuzații extrem de dure la adresa familiei fostului soț: ”Copiii sunt sechestrați, nu mai pot sa tac”

09:25, 08.02.2024 - Claudia Patrașcanu a rabufnit dupa ultimele declarații pe care Gabi Badalau le-a facut pentru Xtra Night Show. Cantareața face acuzații extrem de dure la adresa acestuia, dar și a familiei lui, și spune ca nu mai poate sa taca și sa se abțina. Vedeta susține ca barbatul și familia acestuia ii fac foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?