Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Electra arata senzational la 42 de ani! Iata ce pictorial sexy a realizat!

Publicat:

ne dovedeste ca timpul nu si-a lasat amprenta prea mult pe chipul si trupul sau. La 17 ani de cand a devenit celebra jucand in serialul Baywatch, actrita a pozat sexy pentru revista Galore. Vedeta apare purtand un costum de baie intreg , galben, si sandale cu platforma, sau un costum de baie decupat si sandale cu bretele tip gladiator pana la genunchi. In ambele ipostaze, Carmen afiseaza un trup impecabil, care le-ar face invidioase chiar si pe cele mai tinere cu 20 de ani decat ea.

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.

Star Matinal. Larisa Udila, investiție de milioane! Vedeta este foarte mandra de ce a realizat: „E cea mai mare...” / VIDEO

11:35, 29.01.2024 - In exclusvitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Larisa Udila a marturisit ca a facut o investiție de milioane. Vedeta este foarte mandra de ce a realizat și așteapta cu nerabdare sa realizeze cat mai multe alaturi de soțul ei, Alexandru Ogica, și fiul lor, Milan. Iata ce declarații a facut influencerița!


Ce parere ai despre aceasta stire?