Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care e mai frumoasă? Pe Liliana de la „Mireasă” o știe toată țara, dar să vezi cum arată sora ei

Publicat:

Liliana, fosta concurenta la show-ul „Mireasa pentru fiul meu”, are osora extraordinar de frumoasa. Nu o data, tanara a amintit de ea, mai mai mult și-a invitat și sora in platoul emisiunii atunci cand era in .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Studenta de la Medicina ucisa de un coleg, inmormantata in rochie de mireasa. Andreea s-a luptat cu criminalul pana in ultima clipa

10:15, 27.03.2024 - Andreea Morega, studenta de 21 de ani din comuna gorjeana Padeș care a fost ucisa cu zeci de lovituri de cuțit de catre un coleg gelos, va fi inmormantata joi, 28 martie 2024, in rochie de mireasa.

Cum ar reacționa Cristi de la Mireasa, sezonul 9, daca Eliza l-ar chema in casa. Tanarul recunoaște ca a fost atras de concurenta: „Am simțit...”

10:40, 18.03.2024 - In ediția de vineri, Cristi a aflat ca a fost eliminat de la Mireasa, asta dupa ce, in ultimele zile, a insistat ca fetele sa iși propuna pentru a pleca acasa. Chiar daca așa s-a și intamplat, fostul concurent spune ca a fost deranjat de faptul ca inclusiv Eliza, singura fata de care se apropiase mai…

Dani și Daiana de la Mireasa, sezonul 7, au stabilit data marelui eveniment de nunta. Cand va avea loc cununia religioasa / FOTO

21:20, 22.02.2024 - Dani și Daiana de la Mireasa, sezon 7, și-au bucurat fanii cu cea mai noua veste. Nu, cei doi nu se pregatesc sa devina parinți, insa și-au planificat un alt mare eveniment din viața. Iata cand va avea loc nunta celor doi foști concurenți ai show-lui matrimonial de la Antena 1, dar și cum și-au anunțat…

Mireasa sezonul 8. Are Madi o relație cu Horia? Cum raspunde tanara și ce spune despre o posibila impacare cu Sergiu

13:30, 17.02.2024 - Madi a fost intrebata care e statusul ei amoros dupa ce s-a desparțit de Sergiu. Internauții au fost curioși daca aceasta are o relație cu Horia, dupa ce numele lui a fost menționat de mai multe ori dupa ce s-a aflat ca finaliștii sezonului 8 nu mai formeaza un cuplu.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.


Ce parere ai despre aceasta stire?