Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carburanții, mai scumpi și mâine: Vezi prețurile afișate de ANRE

Publicat:
Carburanții, mai scumpi și mâine: Vezi prețurile afișate de ANRE

Carburanții vor fi mai scumpi și maine, 10 aprilie. pentru Reglementare in Energetica a (ANRE), pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai mult, iar pentru cel de motorina cu 5 bani mai mult.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Saptamana patimilor cu chin pentru șoferi: Benzina se va scumpi și maine. Ce se intampla cu prețul motorinei

12:30, 29.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 30 aprilie. Astfel, prețul benzinei crește cu 1 ban, iar cel al motorinei scade cu 7 bani.

​​​​​​​ANRE a micșorat prețurile pentru energia electrica  

11:36, 19.03.2024 - Astazi, 19 martie 2024, in cadrul ședinței publice, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a aprobat prețurile reglementate (fara TVA) pentru furnizarea energiei electrice de catre S.A. „Furnizarea Energiei Electrice Nord”, diferențiate in funcție de…

Carburanții, mai scumpi și in weekend: Cat va costa benzina și motorina

12:51, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru 16-18 martie. Astfel, in acest weekend, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu un banuț mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 2 bani mai scump.

Motorina continua sa se ieftineasca, iar benzina se scumpeste usor: Cat vor costa maine carburantii

12:45, 04.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 5 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 6 bani, iar benzina - mai scumpa cu 3 banuți.

Premier Energy este gata sa reduca tarifele la energia electrica

14:15, 29.02.2024 - Tarifele la energia electrica pentru consumatorii din centrul și sudul Republicii Moldova, deserviți de Premier Energy, ar putea scadea ușor, in loc de creșterea de 16% anunțata anterior. Acest lucru rezulta din noile calcule pe care Premier Energy le-a transmis Agenției Naționale pentru Reglementare…

ANRE a aprobat tarifele fixe și prețurile plafon la energia electrica produsa din surse regenerabile: Vezi care sunt acestea și cand intra in vigoare

17:05, 28.02.2024 - Agenția Naționala de Reglementare in Energetica a aprobat, in cadrul ședinței de astazi, tarifele fixe și prețurile plafon la energia electrica produsa din surse regenerabile de energie. Hotararile vor intra in vigoare la 1 martie 2024.

Au fost aprobate regulile pentru alocarea capacitații transfrontaliere RO-MD și UA-MD

17:01, 15.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a Republicii Moldova (ANRE) a aprobat regulile privind alocarea intrazilnica a capacitații pentru frontiera Moldova-Rominia și regulile privind alocarea capacitații pentru frontiera Moldova-Ucraina. O decizie in acest sens a fost luata de catre reglementator…

Scumpiri și de Ziua Indragostiților: Faceți plinul astazi, maine prețurile la benzina și motorina vor crește

12:25, 13.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 14 februarie. Astfel, benzina va fi mai scumpa 6 bani, iar prețul motorinei va crește cu 7 bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?