Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bucataria rationala: 14 feluri in care poti sa gatesti cat mai gustos crapul

Publicat:

Carnea de peste este gustoasa, usor de digerat si favorabil functiunilor sistemului nervos central, prin bogatia sa in fosfor. Carnea de peste se consuma proaspata sau conservata. Carnea proaspata este cea mai indicata.Pestele proaspat se cunoaste dupa urmatoarele caracteristici: branhiile care se gasesc sub operculi urechi sa fie rosii; ochii sa fie limpezi, stralucitori; solzii tari, luciosi; carnea tare, elastica, sa nu se desfaca usor de pe oase. Impuns cu degetul sa nu faca scobitura. Daca ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sunt „proteinele slabe” și din ce alimente le poți obține

13:45, 23.04.2024 - Recomandarile de a manca „proteine slabe” vin din toate direcțiile in aceste zile. Dar ce inseamna asta, mai exact? Cu siguranța, cand ne gandim la „slab” ne gandim la „cu conținut scazut de grasimi”. Dar, in realitate, „proteine slabe” este o descriere stangace pentru „surse sanatoase de proteine”,…

AGRO-ARDEAL vine cu cel mai mic preț la carnea proaspata de porc! Sunt singurii din județ care abatorizeaza porc romanesc

16:05, 22.04.2024 - Va doriți ca de Paște sa pregatiți bunatați una și una, din carne proaspata de porc? Ei bine, magazinele Agro-Ardeal au scazut prețurile, inainte de sarbatorile pascale, la o mulțime de produse, de la pulpa de porc, ceafa cruda de porc și pana la oase garf, crude sau afumate. Agro-Ardeal, singura firma…

Trucul prin care vei recunoaște mereu carnea de pui proaspata. Vei manca sanatos

15:05, 03.04.2024 - Cu recentul scandal iscat de fostul șef ANPC, cu puii galbeni, multa lume iși pune problema daca ceea ce cumpara este proaspat. In acest context, au aparut mai multe sfaturi, de fapt, trucuri prin care vei recunoaște mereu carnea de pui proaspata. Fii atent la detaliile care-ți arata daca e proaspata…

Cit costa fructele, legumele, carnea și peștele la Piața Centrala din Chișinau?

17:20, 26.03.2024 - Administrația Pieței Centrale din Chișinau a publicat pe pagina sa de socializare noi date privind prețurile produselor agricole comercializate in piața, din care cetațenii pot trage singuri concluzia care produse s-au scumpit și care s-au mai ieftinit la piața din capitala in ultimele zile, transmite…

Peștele-minune. Scrumbia de Dunare curata vasele de sange de grasimi si reduce riscul de tromboza

14:45, 15.03.2024 - Scrumbia este un pește salbatic care migreaza din Marea Neagra in Dunare, pentru reproducere și nu se hranește pe tot traseul dus-intors. Scrumbia de Dunare are numeroase beneficii pentru sanatate. Specialistii au plasat-o pe primul loc in topul celor mai sanatoase si gustoase soiuri de peste. Secretul…

Cinci trucuri ca sa gatesti gustos si hranitor

14:35, 15.03.2024 - Oricine poate invata sa prepare feluri de mancare gustoase si sanatoase cu un strop de rabdare si putina creativitate. Gatitul nu trebuie sa fie o activitate care te seaca de energie sau iti consuma timp pretios, dimpotriva. Te poti bucura de gatit atunci cand alegi preparatele potrivite pentru tine…

Peștele gras, legumele cu frunze verzi, carnea de porc, nucile și fasolea ajuta sa ne ...

13:36, 13.02.2024 - Sanatatea ochilor este esențiala pentru o viața buna, insa de cele mai multe ori oamenii ignora atat factorii de risc, cat și lucrurile care ii ajuta sa previna problemele oftalmologice. Medicul oftalmolog Anca Trifina a prezentat miercuri, in cadrul emisiunii „Matinal" de la Intermedia ...

Fragezirea carnii de vita. Ce trebuie sa faci inainte sa o gatești

15:15, 11.02.2024 - Oamenii consuma carne de vita de mii de ani, iar modul de preparare a evoluat semnificativ de-a lungul timpului. Fragezirea carnii de vita a fost și este un aspect important pentru a te bucura de o textura placuta și este bine sa știi ce trebuie sa faci inainte sa o gatești. Despre carnea de vita, riscuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?