Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Balaj neagă că jucătorii „l-ar fi lucrat” pe Mutu în meciul de la Hunedoara: „Îmi e greu să cred. Am trăit prea multe lucruri în fotbal”

Publicat:
Balaj neagă că jucătorii „l-ar fi lucrat” pe Mutu în meciul de la Hunedoara: „Îmi e greu să cred. Am trăit prea multe lucruri în fotbal”

(45 de ani) a decis sa plece de la CFR Cluj in urma eșecului suferit in fața formației , scor 4-0, din sferturile . In pofida plecarii antrenorului, CFR Cluj a facut spectacol in derby-ul cu Rapid, scor 4-1, in .La numai cateva zile de la…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol si foto: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Petrescu iși va incepe al 4-lea mandat la CFR Cluj in meciul cu FCSB

14:05, 11.04.2024 - CFR Cluj a decis sa readuca pe banca tehnica un nume familiar: Dan Petrescu. Decizia vine la scurt timp dupa desparțirea de Adrian Mutu, in urma unui eșec lamentabil, 0-4 in fața echipei Corvinul Hunedoara, in sferturile Cupei Romaniei. Aceasta infrangere a fost urmata de o victorie impresionanta, 4-1…

Adrian Mutu, aparat de un fost campion cu CFR Cluj dupa dezastrul din Cupa Romaniei: „Ce vina are antrenorul?”

20:20, 03.04.2024 - ​CFR Cluj a fost eliminata marți din Cupa Romaniei, dupa ce a pierdut rușinos impotriva celor de la Corvinul Hunedoara, scor 4-0. Meciul a dus la demisia lui Adrian Mutu, care nu a putut suporta rușinea rezultatului din Cupa.

Surpriza la CFR Cluj - Cine il inlocuiește pe Adrian Mutu dupa eliminarea rușinoasa din Cupa Romaniei

16:25, 03.04.2024 - CFR Cluj a suferit o eliminare rușinoasa din sferturile Cupei Romaniei, fiind invinsa de Corvinul Hunedoara cu scorul de 4-0, iar Adrian Mutu și-a anunțat demisia miercuri demisia, la mai puțin de 24 de ore de la fluierul final.

Val de ironii la adresa CFR-ului dupa eliminarea din Cupa Romaniei. „Franarii” cer demisia lui Adrian Mutu.

10:05, 03.04.2024 - CFR Cluj a primit o lecție de fotbal marți seara dupa ce a fost eliminata de Corvinul Hunedoara in sferturile Cupei Romaniei. Pe grupurile de Facebook au inceput sa apara mesaje ironice la adresa echipei din Gruia.

Adrian Mutu (CFR Cluj): „Trebuie tratat foarte serios meciul cu Corvinul Hunedoara”

16:25, 01.04.2024 - Antrenorul echipei CFR Cluj, Adrian Mutu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca partida cu Corvinul Hunedoara, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, trebuie tratata foarte serios, avand in vedere ca formatia clujeana are ca obiectiv castigarea trofeului in acest sezon.„Jucatorii…

Absența importanta pentru CFR Cluj la meciul cu Farul Constanța

20:25, 01.03.2024 - ​Farul Constanța - CFR Cluj este capul de afiș al etapei cu numarul 29 din SuperLiga Romaniei, iar formația antrenata de Adrian Mutu a primit o veste proasta inaintea confruntarii de la Ovidiu.

Mutu, dupa prima infrangere acasa pentru CFR Cluj. „Meciul a fost decis de un gol putin norocos. Știu unde trebuie sa ne imbunatațim”.

12:10, 11.02.2024 - CFR Cluj a pierdut pe teren propriu meciul disputat cu Rapid (0-1), plasanduse pe poziția a treia a clasamentului, la noua puncte fața de lider. Antrenorul „feroviarilor” Adrian Mutu spune ca „o infrangere nu e un capat de țara”.

Adrian Mutu a pus ochii pe un jucator de la Rapid inainte de meciul direct » CFR are concurența

07:45, 05.02.2024 - Se apropie derby-ul dintre CFR Cluj și Rapid, partida ce va avea loc pe 10 februarie, ora 21:15, iar Adrian Mutu (45 de ani), antrenorul CFR-ului, vrea sa faca un transfer-surpriza de la fosta sa echipa, Rapid. CFR Cluj are in 2024 un eșec și doua victorii, iar „feroviarii” vor sa mai aduca cel puțin…


Ce parere ai despre aceasta stire?