Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atenţie! Se desfăşoară operaţiunea „Autobuz”. Toate autobuzele din capitală sunt verificate de poliție

Publicat:

Recent, angajatii Sectiei supraveghere transport si circulatie rutiera din cadrul Directiei de Politie a mun.Chisinau au efectuat verificari inopinate la mai multe statii terminus a microbuzelor de ruta, în vederea evaluarii starii tehnice a unitatilor de transport.

În urma actiunilor întreprinse, politistii au întocmit cinci procese verbale, pentru nerespectarea regulilor de exploatare a microbuzelor. Activitatile demarate au avut loc în cadrul operatiunii speciale &"Autobuz&".

În aceasta ordine de idei, politistii au verificat si rutele…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Operațiunea 'Blocada': Acțiune de amploare a polițiștilor, in timpul nopții / VIDEO

13:15, 21.04.2024 - Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au demarat o acțiune conform planului Blocada in data de 21 aprilie 2024, concentrandu-se pe prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pe eradicarea traficului și consumului ilicit de droguri.

(video) Rețea de droguri „sare” anihilata in capitala: Trei suspecți, printre care un cuplu, reținuți de poliție

10:20, 17.04.2024 - Doi soți și o alta femeie au fost reținuți in Chișinau, fiind acuzați de comercializarea drogurilor sintetice de tip PVP, cunoscute sub denumirea de „sare”, printr-o captura de droguri in valoare de 100.000 lei.

Trei barbati, retinuti dupa ce l-au batut pe strada pe un tanar care datora bani unuia dintre ei

18:10, 16.04.2024 - Trei barbati au fost retinuti dupa ce au fost vazuti de doi politisti aflati in timpul liber cand il bateau pe un tanar de 28 de ani, in zona unei intersectii din Sectorul 2 al Capitalei. Victima i-ar fi datorat bani unuia dintre agresori. Politistii de la Sectia 7 Politie au retinut trei barbati, cu…

Atenție șoferi: Traficul suspendat pentru o luna, pe un tronson al strazii Petricani din capitala

19:05, 09.04.2024 - Primaria municipiului Chișinau informeaza ca in perioada: 10 aprilie - 10 mai 2024, in intervalul de timp 09:00-16:00, va fi suspendat parțial traficul rutier pe strada Petricani, tronsonul cuprins intre strazile Mihai Viteazul și Calea Orheiului.

”Mie nu imi plac polițiștii.” Florin Salam, reținut. Ce acuzații i se aduc

09:55, 14.03.2024 - Florin Salam a fost retinut de polițiști pentru 24 de ore! Polițiștii din Capitala au facut, in aceasta dimineața, percheziții acasa la Florin Salam, dar și in alte locații, in dosarul de inșelaciune in care cantarețul este acuzat ca a luat bani de la oameni, dar nu a mers la evenimente. ”Astazi, 14…

”Viața mea e și buna, și rea!” Florin Salam, reținut de polițiști. Ce acuzații i se aduc

09:50, 14.03.2024 - Florin Salam a fost retinut de polițiști pentru 24 de ore! Polițiștii din Capitala au facut, in aceasta dimineața, percheziții acasa la Florin Salam, dar și in alte locații, in dosarul de inșelaciune in care cantarețul este acuzat ca a luat bani de la oameni, dar nu a mers la evenimente. ”Astazi, 14…

Doi tineri, gasiți fara suflare intr-o mașina in capitala: Care ar fi cauza tragediei

09:55, 12.02.2024 - Doi tineri de 20 de ani și 30 de ani au fost gasiți fara suflare intr-o mașina in capitala. Totul s-a intamplat ieri, 11 februarie, in jurul orei 11:40. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Direcției de Poliție a municipiului Chișinau, Svetlana Scripnic.

Trei barbați, reținuți pentru taierea ilegala a arborilor in capitala

22:10, 30.01.2024 - Trei barbați de 31, 34 și 39 de ani au fost reținuți de polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativa din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinau pentru defrișarea ilegala a copacilor. Poliția a fost sesizata precum ca trei indivizi defrișeaza copaci pe strada Decembriștilor din…


Ce parere ai despre aceasta stire?