Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asociaţia Crescătorilor de Albine din România: Nu putem să ne distrugem anumite sectoare pentru a menţine activitatea în țara vecină

Publicat:
Asociaţia Crescătorilor de Albine din România: Nu putem să ne distrugem anumite sectoare pentru a menţine activitatea în țara vecină

Razboiul din Ucraina a perturbat sectorul apicol nu numai in Romania ci si in Europa, care va intra in colaps daca se va continua in acelasi ritm, in contextul in care asistam la importuri masive de miere, de multe ori necontrolata, si la preturi extrem de scazute fata de costurile apicultorilor romani, sustine presedintele de Albine din Romania (ACA), , potrivit Agerpres. „Consumul de miere a scazut nu numai in Romania, a scazut si in Germania si in Ungaria, deci este o pierdere pe aceasta piata la nivel european si chiar global. Solicitarea pentru miere a scazut…

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol si foto: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dungaciu. E o greșeala sa ii lași Rusiei atata electorat din Chișinau nefolosit

17:00, 01.05.2024 - Profesorul Dan Dungaciu a vorbit in Deschide.md despre situația din Republica Moldova, viitoarele alegeri prezidențiale, dar și despre riscurile organizarii referendumului privind integrarea in Uniunea Europeana și necesitatea coagularii forțelor pro-Europa. Intrebat cum ar caracteriza actuala situație…

Nu putem sa ne distrugem activitatea pentru o tara vecina

06:20, 08.04.2024 - Razboiul din Ucraina a perturbat sectorul apicol nu numai in Romania ci si in Europa, care va intra in colaps daca se va continua in acelasi ritm, in contextul in care asistam la importuri masive de miere, de multe ori necontrolata, si la preturi extrem de scazute fata de costurile apicultorilor romani,…

SUA schimba total jocul, iar Romania devine principala gura de foc din Europa/ VIDEO

13:55, 02.04.2024 - Razboiul din Ucraina, indiferent de cand și in ce mod se va termina, creeaza noi date geopolitice in Alianța Nord-Atlantica, care ar trebui studiate și valorificate pentru strategia internaționala a Greciei. Stirea, care nu este tocmai noua, dar care ocupa acum tot mai mult spatiu in presa, este ca…

Se va plati taxa de trecere pe Autostrada dintre Brașov și Comarnic

07:40, 19.03.2024 - Vom avea autostrada, dar platim trecerea. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat ca Autostrada Comarnic-Brașov s-ar putea face in parteneriat public-privat, iar pe aceasta autostrada va exista taxa de acces. „Exista o lista de proiecte, toate eligibile pe programe europene, toate, doar…

analistii financiari se uita la zona euro, principala piata de export pentru bunurile tarii

09:51, 16.03.2024 - Cu 4% a scazut industria Romaniei in ianuarie 2024 fata de ianuarie 2023, cand scadea, de asemenea, cu 5,4% fata de aceeasi luna din anul precedent, relateaza Ziarul Financiar, citat de Mediafax. Productia industriala a Romaniei a scazut in ianuarie 2024, prin comparatie cu ianuarie 2024, arata cele…

Companiile din Romania și Ungaria, printre cele mai afectate de creșterea semnificativa a prețurilor la energie in Uniunea Europeana

11:45, 15.02.2024 - Un raport anual privind piața unica și competitivitatea, publicat miercuri de Comisia Europeana, dezvaluie ca companiile din Romania și Ungaria se confrunta cu cele mai mari costuri la energie din intreaga Uniune Europeana. Prețurile la energie au crescut considerabil in UE in ultimii doi ani, in special…

Senatorul Ovidiu Puiu: Riscurile globale bat și la ușa Romaniei. Sa fim precauți și sa facem alegeri raționale!

16:00, 05.02.2024 - Scurta trecere in revista a riscurilor globale asociate anului 2024 ne arata ca securitatea, economia, societatea, mediul și democrația au fiecare și toate impreuna provocari colosale. Romania de astazi este stabila și așa trebuie sa ramana! Sa fim precauți și sa facem cele mai bune alegeri! – este…

Florin Barbu, Agricultura: 5-6% din terenul agricol din Romania este nelucrat

22:56, 04.02.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, spune ca in Romania, foarte puțin teren agricol este nelucrat, doar undeva la 5- 6%, restul este cultivat, pentru ca fermierii primesc subvenție. Florin Barbu susține ca, saptamana viitoare, Comisia Europeana ar urma sa ia o decizie cu privire la cele doua derogari…


Ce parere ai despre aceasta stire?