Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANTIBIOTIC NATURAL Uleiul de oregano este cel mai puternic antibiotic natural

Publicat:
ANTIBIOTIC NATURAL Uleiul de oregano este cel mai puternic antibiotic natural

In epoca infectiilor intra-spitalicesti, a bacteriilor rezistente la antibiotice, a bolilor microbiene ce recidiveaza parca la nesfarsit, un antibiotic natural puternic poate realmente salva vieti. The post ANTIBIOTIC NATURAL Uleiul de oregano este cel mai puternic antibiotic natural first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CEAPA VERDE Ceapa verde are un puternic efect detoxifiant

16:05, 18.04.2024 - Ceapa verde este una dintre bucuriile primaverii si unul din medicamentele oferite de natura oamenilor. The post CEAPA VERDE Ceapa verde are un puternic efect detoxifiant first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro s-a apropiat puternic de maximul istoric

15:45, 17.04.2024 - Posibilitatea extinderii conflictului militar dintre Israel și Iran la nivelul intregului Orient Mijlociu a redus cererea de active riscante, in timp ce dolarul a cunoscut o apreciere consistenta. The post ANALIZA ECONOMICA Euro s-a apropiat puternic de maximul istoric first appeared on Informatia Zilei…

POL ENERGETIC Cercetatorii japonezi spun ca in Romania se afla cel mai puternic pol energetic din lume

10:50, 17.04.2024 - Cercetatorii japonezi au declarat ca in Romania se afla cel mai puternic pol energetic din lume, Varful Omu. The post POL ENERGETIC Cercetatorii japonezi spun ca in Romania se afla cel mai puternic pol energetic din lume first appeared on Informatia Zilei .

DEZVOLTAREA NATURII Nu a terminat bine de inflorit rapita, ca salcamul vine puternic din urma

08:51, 17.04.2024 - Vremea excesiv de calda din acest inceput de primavara a dat peste cap evolutia si dezvoltarea naturii. The post DEZVOLTAREA NATURII Nu a terminat bine de inflorit rapita, ca salcamul vine puternic din urma first appeared on Informatia Zilei .

TAIWAN BREAKING NEWS: Cutremur devastator in Taiwan cu magnitudinea 7,7: Cel mai puternic seism din ultimii 25 de ani

12:20, 03.04.2024 - Un cutremur puternic de magnitudinea 7,7 a lovit Taiwanul, provocand prabușirea cladirilor și o alerta de tsunami temporara, in cel mai grav seism al insulei din ultimii 25 de ani. The post TAIWAN BREAKING NEWS: Cutremur devastator in Taiwan cu magnitudinea 7,7: Cel mai puternic seism din ultimii 25…

MEDICAMENT Propolisul, cel mai puternic medicament antiinfecțios

18:20, 18.03.2024 - In urma cercetarilor pe o scara larga in numeroase laboratoare din intreaga lume, s-au facut remarcate efecte deosebit in: The post MEDICAMENT Propolisul, cel mai puternic medicament antiinfecțios first appeared on Informatia Zilei .

INTELIGENTA ARTIFICIALA LA ZI Franța intra puternic in cursa pentru dezvoltarea Inteligenței artificiale

15:45, 27.02.2024 - Competiția in domeniul tehnologiei avanseaza rapid, iar Franța face un pas indrazneț spre varful inovației in inteligența artificiala prin Mistral AI. The post INTELIGENTA ARTIFICIALA LA ZI Franța intra puternic in cursa pentru dezvoltarea Inteligenței artificiale first appeared on Informatia Zilei…

ANALIZA ECONOMICA Leul este puternic in fața inflației

17:45, 15.02.2024 - Leul, principalul instrument folosit de BNR pentru impingerea prețurilor in jos, nu a fost afectat de anunțul facut de INS... The post ANALIZA ECONOMICA Leul este puternic in fața inflației first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?