Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alina Gorghiu ar fi însărcinată

Publicat:

Copreședinta PNL, , este însarcinata, potrivit Realitatea TV. Vestea vine dupa anunțul ca liberala s-a casatorit în secret. 

Copresedintele PNL a aflat recent ca va fi mama, dupa ce la sfarsitul anului trecut marturisea ca incearca de mai mult timp sa ramana insarcinata.

e casatorita cu , fost ministru delegat pentru relatia cu mediul de afaceri in . Cei doi formeaza un cuplu de aproape trei ani. Relatia lor a fost una discreta si tot asa au si oficializat-o.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Alina Gorghiu: Doi primari din Argeș iși vor moderniza drumurile pe bani europeni!

14:20, 27.03.2024 - Doi primari din județul Argeș au cu ce sa se mandreasca, fiindca miercuri, 27 martie, au facut un pas important in intenția lor de a moderniza drumurile in comunele pe care le administreaza. Citește și: A fost promulgata legea pentru inființarea Registrului traficanților de droguri Vestea a fost data…

Un bilețel pentru ministrul Justiției, Alina Gorghiu

06:01, 26.02.2024 - Prea iubita și indragita Doamna, aveți grija ca pe la Ministerul Justiției se produc derapaje din ce in ce mai  ciudate. Colegul dumneavoastra de partid, sforarul Iulian Dumitrescu de la Consiliul Județean Prahova este cercetat la domiciliu pentru o mita incasata de citeva milioane de euro. Oare masura…

Emaa este insarcinata. Cum le-a dat artista vestea fanilor sai: „Gandirea magica nu mai e doar gandire...” / FOTO

11:35, 14.02.2024 - Fericire mare in familia artistei Emaa. Cantareața și-a anunțat fanii ca este insarcinata pentru prima data prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare. Ce mesaj emoționant a transmis.

Val de aer polar peste Romania: -17 grade! Cand vine primavara: zonele unde temperatura urca brusc la 13 grade Celsius

12:05, 28.01.2024 - "Urmeaza cateva zile cu temperaturi scazute, dar de altfel normale pentru acest final de ianuarie. Cele mai scazute temperaturi așteptam marți dimineața, miercuri dimineața cand, in estul Transilvaniei, vom avea temperaturi de -16, -17 grade", a declarat, intr-o intervenție la Realitatea PLUS, meteorologul…


Ce parere ai despre aceasta stire?