Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă în aer - Aeronava TAROM care zbura spre Salonic s-a întors de urgență la București

Publicat:

Aeronava TAROM care a decolat luni de pe cu destinatia Salonic s-a intors din zbor la 20 de minute de la decolare, in urma deciziei comandantului, informeaza compania printr-un comunicat remis AGERPRES.
Potrivit sursei citate, decizia de intoarcere a cursei RO275 a fost luata in urma sesizarii unui usor miros de ulei incins in carlinga.

"Aeronava programata la zbor in data de 28.01.2019 cu decolare de pe , destinatia Salonic s-a intors din zbor la 20 de minute de la decolare.
Decizia de intoarcere din cursa a fost luata de comandantul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta pe Otopeni. Un avion turcesc a aterizat de urgenta din cauza unei amenințari cu bomba

23:30, 12.04.2024 - Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni, vineri seara, dupa o alerta cu bomba la bordul unei aeronave din Turcia. Citește și: Medic ATI de la Fundeni, gasit mort in spital Aeronava care circula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa…

Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni. Alerta cu bomba la bordul unui avion turcesc

22:35, 12.04.2024 - Aeronava care ircula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa o alerta cu bomba, a anunțat un post TV.Știre in curs de actualizare.

BREAKING Avion turcesc, aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni / Alerta cu bomba

22:25, 12.04.2024 - Un avion Turkish Airlines care circula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa o alerta cu bomba, anunța Antena3 CNN.Aterizarea a avut loc la ora 21:41.- in curs

Un avion TAROM spre Chișinau a fost lovit de fulger și s-a intors din drum, pe Otopeni. Pasagerii au ajuns la destinație cu alt avion

10:25, 25.03.2024 - Momente tensionate la bordul unui avion TAROM. Aeronava care decolase cu destinația Chișinau a revenit la Otopeni dupa ce ar fi fost lovita de un fulger. Pasagerii au fost imbarcați intr-un alt avion și au ajuns la destinație cu trei ore și 10 minute intarziere, a comunicat compania.

Cursa TAROM Bucuresti-Chisinau, de duminica, seara a inregistrat peste 3 ore intarziere, dupa ce un fulger a lovit aeronava la decolare

10:06, 25.03.2024 - Cursa TAROM Bucuresti - Chisinau din seara zilei de 24 martie a inregistrat o intarziere de peste trei ore, din motive tehnice, dupa ce aeronava a fost lovita de fulger, la decolare, a informat luni compania aeriana.

Avion TAROM lovit de fulger dupa decolare

10:00, 25.03.2024 - Cursa TAROM Bucuresti - Chisinau din seara zilei de 24 martie a inregistrat o intarziere de peste trei ore, din motive tehnice, dupa ce aeronava a fost lovita de fulger, la decolare, informeaza luni compania aeriana.

INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger

09:15, 25.03.2024 - Motivul exact pentru intoarcerea la București nu a fost confirmat oficial. The post INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger first appeared on Informatia Zilei .

Aeronava TAROM, aterizare de urgența la București, dupa ce a fost lovita de fulger. Ce s-a intamplat cu pasagerii

07:45, 25.03.2024 - Un avion TAROM cu destinația Chișinau a fost nevoit sa revina, de urgența, la sol, in noaptea de duminica. Aeronava s-a intors pe aeroportul „Henri Coanda” de unde decolase, dupa ce a fost lovita de fulger.


Ce parere ai despre aceasta stire?