Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă de cod galben de viituri în mai multe județe: râurile vizate (hartă)

Publicat:
Alertă de cod galben de viituri în mai multe județe: râurile vizate (hartă)

Specialistii INGHA anunta, joi, cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete, pana vineri la ora 10.00.”Ca urmare a precipitatiilor prognozate, cedarii apei din stratul de zapada din zona montana ȋnalta si propagarii, hidrologii I.N.H.G.A.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare ANM: Cod galben de vant in noua județe și in București, pana sambata seara | HARTA

11:45, 04.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, sambata, o atentionare Cod galben de intensificari ale vantului, valabila in orele urmatoare, in noua judete si in Municipiul Bucuresti.

Anunț de ultima ora al hidrologilor! A fost emis un cod galben de viituri in mai multe județe. Care sunt zonele vizate

12:25, 25.04.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete. Care sunt zonele vizate și pana cand ramane in vigoare atenționarea.

Anunț de ultima ora al hidrologilor! Cod portocaliu de viituri in mai multe județe din Romania

13:20, 23.04.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod portocaliu de viituri ce vizeaza rauri din patru judete, dar și un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Alerta cod portocaliu de viituri in mai multe județe - Harta raurilor vizate

13:01, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

Alerta meteo - ANM a emis Cod Galben de vremea rea in mai multe județe / Harta zonelor vizate

10:36, 18.04.2024 - Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.ana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Alerta meteo imediata. Cod Galben in mai multe județe. Iata lista localitaților afectate de ceața

08:51, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca este ceața in numeroase localitați din Moldova, Ardeal și Doborogea. Specialiștii spun ca este ceața care determina scaderea vizibilitații sub 200 m, izolat sub 50 m. Ei au emis avertizari cod galben

Alerta hidrologica! Cod galben de inundații și viituri in județul Dambovița

15:01, 12.02.2024 - Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor a emis, astazi, o alerta hidrologica valabila pentru județul Dambovița. Avertizarea hidrologica tip Cod galben este valabila in intervalul 12 februarie, ora 18.00, pana miercuri, 14 februarie, ora 16.00. Fenomene vizate: scurgeri importante pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?