Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aceste FIRME încearcă SĂ-I FURE PE ROMÂNI

Publicat:

1466569939 Posesorii de automobile care vor sa le dezmembreze pentru a achizitiona un automobil nou prin programul Rabla trebuie sa fie cu bagare de seama atunci cand urmeaza pasii necesari.

MAI MULTE, PE CAPITAL.RO

Tag-uri:
BREAKING NEWS: Anunt de ultima ora despre CURSUL VALUTAR!


SPUNE-TI PAREREAAcum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

MAE, anunț de ultima ora! Mai mulți romani sunt blocați in Dubai din cauza inundațiilor

13:35, 18.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis un anunț de ultima ora referitor la situația de urgența din Dubai, unde mai mulți romani au fost blocați din cauza inundațiilor devastatoare. Autoritațile locale și echipa diplomatica romana au mobilizate pentru a interveni și a oferi asistența acestor cetațeni…

Anunț important pentru romani! O noua majorare de tarife la CFR Calatori

18:25, 27.03.2024 - Vești importante pentru romani! S-a anunțat o noua majorare de tarife la CFR Calatori. Precizarile facute de directorul general Traian Preoteasa cu privire la aceste detalii. De cand intra in vigoare.

Marcel Ciolacu, anunț de ultima ora pentru romani, privind prețul gazelor la iarna și prelungirea plafonarii costurilor la energie

19:20, 07.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a facut un anunț important privind prețul energiei pentru consumatorii romani. "Am vazut zilele acestea o intensa dezbatere europeana despre ce se va intampla cu gazele iarna viitoare", a spus acesta.

Anunț important pentru romani! Se vor schimba buletinele. Ce date vor aparea

10:00, 28.02.2024 - Anunț important pentru romani! Se pregatește o schimbare majora in ceea ce privește buletinele de identitate. Autoritațile se pregatesc sa includa informații vitale de sanatate pe noile acte, o mișcare care ar putea face diferența intre viața și moarte in situații de urgența.

Donald Trump isi imparte campania electorala pe criterii rasiale. Anunt uluitor despre fotografia sa judiciara (VIDEO)

15:30, 24.02.2024 - Donald Trump incearca o rasturnare de situatie. Vrea sa-si transforme dezavantajele in avantaje. Fostul presedinte incearca un tertiplu prin care fotografia sa judiciara sa functioneze in favoarea lui, in campania electorala. De aceea, omul de afaceri crede ca poza respectiva il face mai „atractiv”…

Anunț important pentru romani! Toți beneficiarii cardurilor de energie trebuie sa știe

13:05, 23.02.2024 - Anunț important pentru romani! Beneficiarii cardurilor de energie trebuie sa știe. Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale a facut publica o serie de masuri esențiale pentru continuarea sprijinului in plata facturilor.

Anunț important pentru romani! Noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024

09:01, 19.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat care sunt noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024. Ce trebuie sa știe cetațenii eligibili pentru a beneficia de cele șase tranșe de bani.

Peste o treime dintre romani cumpara produse de pe platforme din Asia, precum Shein sau Temu

12:05, 12.02.2024 - Peste o treime dintre romani (34%) incearca sa adopte comportamente responsabile atunci cand fac achizitii din zona de Fashion, dar o pondere similara sustine ca aleg platformele internationale de shopping de tip „fast-fashion”, cu precadere din Asia, precum Shein sau Temu, reiese din rezultatele unui…


Ce parere ai despre aceasta stire?