Reteta - Stiri si informatii despre Reteta | prima pagina Ultima actualizare: 08:06:38, 26.04.2024
00:15, 26.04.2024
Rețetă de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Îți ia 10 minute să îl prepari și are un gust delicios
Un cheesecake din doar trei ingrediente pare o provocare imposibilă, dar tot ce trebuie să faci este să urmezi rețeta corectă! Este foarte ușor de pregătit, ai nevoie de doar 10 minute la dispoziție, iar la final…
Rețetă de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferită folosită de bucătar, pentru un gust delicios
Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizează bucuria acestei sărbători. Este un aperitiv apreciat de către toată lumea datorită gustului său delicios și faptului că…
Secretul cozonacului perfect: Temperatura ideală la care se coc cozonacii pentru a fi pufoși
Temperatura ideală de coacereDincolo de ingredientele alese cu grijă și tehnica de frământare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențială pentru succesul final al acestui desert. Cozonacul trebuie copt…
Socata - băutura minune a primăverii: întărește sistemul imunitar și te ajută să slăbești. Rețeta tradițională
Socul este un remediu natural împotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajută să învingem bacteriile și virușii, dar și să scăpăm de kilogramele în plus.Socata, băutura care alungă bacteriile…
Care este cea mai bună făină pentru cozonac? Multă lume nu știe și face o mare greșeală care strică aluatul definitiv
În ultimii ani, firmele de morărit și panificație au scos pe piață o multitudine de tipuri de făină, în funcție de produsele pe care doriți să le gătiți, astfel încât puteți găsi gata ambalată făină pentru cozonac,…
Temperatura ideală la care se coace cozonacul, dezvăluită de marii bucătari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit
Ce trebuie să știi despre temperatura ideală de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grijă și tehnica de frământare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențială pentru succesul final…
Percheziţii la persoane suspectate de înşelăciune şi şantaj. "Rețeta" folosită pentru a-i înșela pe oameni: cu ce îi amenințau
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Serviciul Municipal de Investigaţii Criminale fac, joi, trei percheziţii într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi şantaj. Percheziţiile…
Rețetă de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferită folosită de bucătar, pentru un gust delicios
Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizează bucuria acestei sărbători. Este un aperitiv apreciat de către toată lumea datorită gustului său delicios și faptului că…
Secretul cozonacului perfect: Temperatura ideală la care se coc cozonacii pentru a fi pufoși
Temperatura ideală de coacereDincolo de ingredientele alese cu grijă și tehnica de frământare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențială pentru succesul final al acestui desert. Cozonacul trebuie copt…
Anticoncepționale cu rețetă compensată. Proiect al ministrului Sănătății
Ministrul Sănătății ia în calcul un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru, ”pe baza prescripției medicale”. Proiectul, care ar presupune compensarea…
Socata - băutura minune a primăverii: întărește sistemul imunitar și te ajută să slăbești. Rețeta tradițională
Socul este un remediu natural împotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajută să învingem bacteriile și virușii, dar și să scăpăm de kilogramele în plus.Socata, băutura care alungă bacteriile…
Care este cea mai bună făină pentru cozonac? Multă lume nu știe și face o mare greșeală care strică aluatul definitiv
În ultimii ani, firmele de morărit și panificație au scos pe piață o multitudine de tipuri de făină, în funcție de produsele pe care doriți să le gătiți, astfel încât puteți găsi gata ambalată făină pentru cozonac,…
Anticoncepționalele ar putea fi compensate pe bază de rețetă medicală. Anunțul ministrului Sănătății
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru, transmite Agerpres.
Temperatura ideală la care se coace cozonacul, dezvăluită de marii bucătari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit
Ce trebuie să știi despre temperatura ideală de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grijă și tehnica de frământare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențială pentru succesul final…
Temperatura ideală la care se coace cozonacul, dezvăluit de marii bucătari. Urmează pașii ca să te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit
Ce trebuie să știi despre temperatura ideală de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grijă și tehnica de frământare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențială pentru succesul final…
Percheziţii la persoane suspectate de înşelăciune şi şantaj. "Rețeta" folosită pentru a-i înșela pe oameni: cu ce îi amenințau
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Serviciul Municipal de Investigaţii Criminale fac, joi, trei percheziţii într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi şantaj. Percheziţiile…
11:25, 25.04.2024
Pască cu ciocolată, 3 rețete speciale
Pasca este nelipsită de pe masa de Paște, însă acest desert tradițional poate fi reinterpretate într-o mulțime de feluri. Tot mai des, românii fac pască cu ciocolată, adăugând acestui desert o notă cu totul specială.…
21:21, 24.04.2024
Reteța de prajitura negresă cu pere și gutui. Desertul ideal pentru a-i surprinde pe cei dragi
Prăjiturile sunt iubite de toate lumea, mai ales dacă sunt pregătite în propria locuință. Negresa este delicioasă și se prepară foarte simplu de toate bucătăresele, indiferent de experiența pe care o au în bucătărie.…
Cea mai bună plăcintă cu cartofi după rețeta Gabrielei Cristea. Ingredientul magic care îi dă un gust nemaipomenit
Gabriela Cristea a dezvăluit o nouă rețetă extrem de interesantă, special pentru această perioadă de post. Dacă nu știi ce să mai gătești, află cum se prepară cea mai delicioasă plăcintă cu cartofi. Care este ingredinetul…
Brandul Arctic lansează campania „Din dragoste pentru bucătăria Arctic”, o reinterpretare a celor mai căutate opt rețete din România
Brandul Arctic lansează un nou proiect digital prin care propune reinterpretarea unor retețe familiare, în variante inedite, adaptate noilor stiluri culinare. Campania „Din dragoste pentru bucătăria Arctic” propune…
Pasca fără aluat. Secretul unui adevărat deliciu de Paște, dezvăluit de chef Sorin Bontea
Cu învierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregăti cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a răsfăța familia și musafirii atinge cote maxime. În acest sezon festiv al…
13:40, 24.04.2024
Rețeta de chec a Sandei Marin. Cum se face un chec perfect după o rețetă românească veche
Cu siguranță există multe rețete de chec pe care le-ai încercat până acum, dar te asigurăm că niciuna nu se compară cu cea Sandei Marin. Cunoscută pentru cărțile de bucate pe care le-a lansat, celebra scriitoare…
Gogoşi de post, reţeta lui chef Sorin Bontea. Ce pune în ele pentru a creşte mari
Cel mai bun preparat de post, recomandat chiar de Sorin Bontea. Cheful a dezvăluit cum poți face cele mai bune gogoși, fără lapte și ouă. Află ce trebuie să pui în ele pentru a crește mari și ce alte trucuri să…
10:30, 24.04.2024
Rețetă de cozonac de post. Un desert gustos, perfect pentru această perioadă
Dacă vreți să mâncați un desert gustos, dar nu aveți idee ce să pregătiți, atunci încercați rețeta de cozonac de post. Este un desert gustos, pentru pentru această perioadă din an. Iată de ce ingrediente aveți…
23:40, 23.04.2024
Rețetă de prăjitură cu prune și miere. Desert de post pentru întreaga familie
Îți dorești să pregătești ceva delicios pentru tine și cei dragi, dar nu știi ce să faci? Dacă da, ești în locul potrivit, pentru că noi îți prezentăm o rețetă delicioasă de prăjitură cu prune și miere. De ce ingrediente…
16:36, 23.04.2024
Pandişpan de post, reţetă veche. Nu dai greş cu ea! Ingredientul care îl face cu adevărat pufos
Pandișpanul de post este o variantă excelentă în această perioadă. Pentru cei care nu mănâncă deserturi de dulce, pot încerca această prăjitură care se prepară mai ușor decât pandișpanul clasic. Se face și mai…
13:15, 23.04.2024
Rețetă de cozonac italian. Cum se face un panettone ca-n Italia
Cozonacul este întotdeauna pe mesele românilor la ceas de sărbătoare. Fie că respectă rețeta tradițională, fie că introduc noi ingrediente și încearcă alte rețete, gospodinele pregătesc din timp acest preparat…
12:55, 23.04.2024
Cozonac de Paște, rețeta celebrului bucătar Bărbosu. Câte grade trebuie să fie în bucătărie pentru a creşte aluatul frumos
Dacă vreți să pregătiți cozonac de Paște și să nu dați greș la prepararea acestui desert delicios, un bucătar cunoscut în România a dezvăluit cum trebuie să procedezi pentru a obține cel mai bun cozonac. Câte grade…
Notițe de calendar – 23 aprilie: Poetul din Avon
1564: Venea pe lume William Shakespeare. Supranumit ”Poetul din Avon”, marele Will a lăsat în urmă opere peste care nu s-a așternut defel praful. Nu degeaba e considerat cel mai mare scriitor al literaturii de…
10:41, 23.04.2024
Rețetă de cremșnit de post. Are un gust delicios și o consistență care ți se topește în gură
Cremșnitul este desertul copilăriei și rareori se întâmplă să dia greș cu el, fiind pe placul tuturor. Poți să te bucuri de el și în perioada postului, căci există o rețetă adaptată și pentru această perioadă a…