Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zvon sau chiar a fost contactat? „A fost adevărat, dar s-a închis, rămân la Arad”

Publicat:
Zvon sau chiar a fost contactat? „A fost adevărat, dar s-a închis, rămân la Arad”

Anul a inceput cu ceea ce se credea ca este doar la stadiul de zvon: pe lista dorințelor lui pentru a... The post Zvon sau chiar a fost contactat? „A fost adevarat, dar s-a inchis, raman la Arad” appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Rednic: „Cred ca a fost cel mai bun joc al nostru in deplasare”

22:15, 22.04.2024 - „Cred ca a fost cel mai bun joc al nostru in deplasare. Ocazii mai multe decat in toate meciurile pe care le-am avut in play-out”,... The post Mircea Rednic: „Cred ca a fost cel mai bun joc al nostru in deplasare” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Regretul lui Rednic: „Noi am jucat in «strainatate» și știți in ce condiții”

17:15, 20.04.2024 - Mircea Rednic se pregatește de duelul cu fostul antrenor al echipei UTA, Gyuszi Balint, intr-un meci in care gruparea aradeana intalnește luni seara, la Ploiești,... The post Regretul lui Rednic: „Noi am jucat in «strainatate» și știți in ce condiții” appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Micovschi se intoarce la Rapid! „Și-a aratat cu adevarat valoarea”

08:00, 15.03.2024 - Claudiu Micovschi se va intoarce la vara la Rapid, club care l-a imprumutat in toamna la UTA pana in luna iunie. Deși a venit la... The post Micovschi se intoarce la Rapid! „Și-a aratat cu adevarat valoarea” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rednic: „Nu e primul meci in care unii dintre jucatorii mei au teama”

18:20, 09.03.2024 - Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA, pune infrangerea cu Dinamo pe seama unor jucatori care au avut teama de meci. Totodata, el crede ca echipa pe... The post Rednic: „Nu e primul meci in care unii dintre jucatorii mei au teama” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mircea Rednic: „Daca mi-a zis ceva de mama sau de tata in limba lui, nu mai știu…”

17:06, 17.02.2024 - Antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, s-a aratat relaxat dupa stresul pe care l-a avut inainte și in timpu partidei de la Voluntari. UTA a caștigat... The post Mircea Rednic: „Daca mi-a zis ceva de mama sau de tata in limba lui, nu mai știu…” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

UTA va anunța maine desparțirea de trei jucatori! Ce spune Mircea Rednic?

23:25, 12.02.2024 - UTA va anunța maine dimineața desparțirea de inca trei jucatori. Doi dintre ei au fost anunțați deja de Mircea Rednic in conferința de presa de... The post UTA va anunța maine desparțirea de trei jucatori! Ce spune Mircea Rednic? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mircea Rednic: „Nici ai noștri nu se așteptau sa caștigam… Sunt și eu ca Jurgen Klopp”

20:55, 04.02.2024 - Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA, a fost euforic la declarațiile de dupa victoria cu Universitatea Cluj. A fost o victorie surprinzatoare atat ca scor cat... The post Mircea Rednic: „Nici ai noștri nu se așteptau sa caștigam… Sunt și eu ca Jurgen Klopp” appeared first on Special Arad · ultimele…


Ce parere ai despre aceasta stire?