Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ZI DE NAȘTERE Omul de afaceri Gh. Ciocan îşi sărbătoreşte ziua de naştere

Publicat:
ZI DE NAȘTERE Omul de afaceri Gh. Ciocan îşi sărbătoreşte ziua de naştere

Omul de afaceri s-a nascut in 10 martie la Certeze iar azi isi sarbatoreste ziua de nastere. The post ZI DE NAȘTERE Omul de afaceri Gh. Ciocan isi sarbatoreste ziua de nastere first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

SARBATORIRE HRAM In Duminica Divinei Indurari, biserica romano- catolica din Viile Satu Mare iși sarbatorește hramul

10:25, 06.04.2024 - Conform calendarului romano-catolic, prima duminica de dupa Paști este Duminica Divinei Indurari, pe care sora Faustina, o calugarița poloneza ne-a lasat-o moștenite, la solicitarea lui Isus Cristos. The post SARBATORIRE HRAM In Duminica Divinei Indurari, biserica romano- catolica din Viile Satu Mare…

Știrile Antena Stars. Oana Lis iși sarbatorește ziua de naștere! Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari: „Am fost puțin trista” / VIDEO

21:20, 19.03.2024 - Oana Lis are motive sa radieze de bucurie! Vedeta iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari. Ce a marturisit soția fostului primar, in exclusivitate pentru Antena Stars.

ANIVERSARE Aurel Bojan, primarul comunei Bogdand, isi serbeaza azi ziua de nastere

11:50, 26.02.2024 - Aurel Bojan, actualul primar al comunei Bogdand, si-a inceput activitatea in administratia publica locala in postura de viceprimar, ... The post ANIVERSARE Aurel Bojan, primarul comunei Bogdand, isi serbeaza azi ziua de nastere first appeared on Informatia Zilei .

Mihai de la Mireasa iși sarbatorește ziua de naștere! Hatice, mesaj romantic pentru soțul ei: ”Țin sa iți mulțumesc…”

12:05, 23.02.2024 - Zi de sarbatoare in familia Mireasa! Mihai din sezonul 7 iși aniverseaza ziua de naștere! Hatice a profitat de acest moment special și i-a amintit soțului ei cat de mult il iubește și il apreciaza! Iata ce mesaj romantic i-a transmis fosta finalista lui Mihai!

SCRIITORI ROMANI Petre Stoica: Omagiu la 93 de ani de la naștere – Fondatorul unui Muzeu unic in Romania

23:30, 15.02.2024 - Petre Stoica, un remarcabil scriitor și colecționar, care ar fi sarbatorit astazi 93 de ani, a marcat profund peisajul cultural romanesc prin opera sa diversa și prin fondarea unui muzeu unic in Romania, ramanand o sursa inepuizabila de inspirație și admirație. The post SCRIITORI ROMANI Petre Stoica:…

ANIVERSARE Omul de afaceri Daliana Lazar iși sarbatorește ziua de naștere

15:36, 12.02.2024 - Omul de afaceri Daliana Lazar s-a nascut in 12 februarie la Cluj-Napoca. Este de profesie jurist și impreuna cu soțul... The post ANIVERSARE Omul de afaceri Daliana Lazar iși sarbatorește ziua de naștere first appeared on Informatia Zilei .

Cum iși sarbatorește Gheorghe Hagi ziua de naștere. Marilena, soția "Regelui", surprinsa alaturi de antrenorul roman / FOTO

21:40, 05.02.2024 - Astazi este ziua unui mare fotbalist roman! Gheorghe Hagi iși sarbatorește ziua de naștere. Și cum iși putea petrece antrenorul de la Farul Constanța ziua in cel mai frumos mod decat pe terenul de fotbal. Nici soția lui, Marilena, nu a lipsit de la aceasta partida importanta pentru "Rege"!


Ce parere ai despre aceasta stire?