Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCRIITORI ROMÂNI Petre Stoica: Omagiu la 93 de ani de la naștere – Fondatorul unui Muzeu unic în România

Publicat:
SCRIITORI ROMÂNI Petre Stoica: Omagiu la 93 de ani de la naștere – Fondatorul unui Muzeu unic în România

, un remarcabil scriitor și colecționar, care ar fi sarbatorit astazi 93 de ani, a marcat profund peisajul cultural romanesc prin opera sa diversa și prin fondarea unui muzeu unic in Romania, ramanand o sursa inepuizabila de inspirație și admirație. The post SCRIITORI ROMANI : Omagiu la 93 de ani de la naștere – Fondatorul unui Muzeu unic in Romania first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

150 de ani de impresionism. Omagiu adus pictorului Ion Andreescu

18:46, 16.04.2024 - Implinirea a 150 de ani de impresionism a fost marcata la Buzau de evenimente care l-au avut in prim plan pe pictorul Ion Andreescu, unul dintre artiștii care au deschis drumul acestui curent in Romania.

ROMANIA RURALA Obiceiuri de ingrijire a copiilor și igiena rurala in Romania anilor 1850

16:10, 06.04.2024 - Aceste perspective ofera o imagine asupra modului de viața și a practicilor de igiena in mediul rural romanesc din secolul al XIX-lea The post ROMANIA RURALA Obiceiuri de ingrijire a copiilor și igiena rurala in Romania anilor 1850 first appeared on Informatia Zilei .

Criminalul in serie ar fi ucis 11 barbați EXCLUSIV: Grigore Bota alias ”Brancardierul morții” sau “Ucigașul de boschetari“ va fi pus in libertate

10:40, 05.04.2024 - Grigore Bota (65 ani) este maramureșeanul considerat cel mai prolific criminal in serie din Romania postdecembrista, dar și din istoria Maramureșului. Cunoscut ca și ”Brancardierul morții” sau “Ucigașul de boschetari”, Bota ar fi ucis 11 barbați in perioada aprilie - august 2000. A aruncat cadavrele…

CSO VOLUNTARI De la liga romana la semifinalele ligii Nord-Europene de baschet masculin

11:55, 27.03.2024 - CSO Voluntari este prima echipa din Romania care concureaza in ENBL, dupa ce in sezonul trecut a evoluat in FIBA Europe Cup The post CSO VOLUNTARI De la liga romana la semifinalele ligii Nord-Europene de baschet masculin first appeared on Informatia Zilei .

VICTIMA UNUI TERIBIL DESTIN Nevaccinat și cu comorbiditați, micuțul devine al patrulea caz fatal de rujeola in Romania

10:40, 27.03.2024 - Aceasta tragedie ilustreaza gravitatea rujeolei și necesitatea protecției prin vaccinare. The post VICTIMA UNUI TERIBIL DESTIN Nevaccinat și cu comorbiditați, micuțul devine al patrulea caz fatal de rujeola in Romania first appeared on Informatia Zilei .

EXPLORAREA INEGALITAȚILOR PENSIONARE Județul din Romania cu cele mai mici pensii

09:00, 25.03.2024 - Cele mai mici venituri le incaseaza insa pensionarii din județul Botoșani, unde pensia medie este sub 2.000 lei The post EXPLORAREA INEGALITAȚILOR PENSIONARE Județul din Romania cu cele mai mici pensii first appeared on Informatia Zilei .

ORGANIZAȚIA SALVAȚI COPIII Rata mortalitații infantile in Romania urca din nou, la 5,7 la mie

14:41, 16.02.2024 - Rata mortalitații infantile urca din nou in Romania, la 5,7 la mia de copii nascuți vii, fața de 5,2 anul anterior. Județul Salaj are o rata a mortalitații infantile de 5 ori mai mare decat municipiul București,... The post ORGANIZAȚIA SALVAȚI COPIII Rata mortalitații infantile in Romania urca din nou,…

ANIVERSARE Fostul prefect Radu Bud iși aniverseaza ziua de naștere

11:35, 05.02.2024 - Radu Bud s-a nascut pe data de 5 februarie 1961 in Satu Mare. A absolvit Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Satu Mare,... The post ANIVERSARE Fostul prefect Radu Bud iși aniverseaza ziua de naștere first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?