Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi de iarnă fără precipitații: Meteorologii prognozează o atmosferă stabilă și temperaturi răcoroase

Publicat:
Zi de iarnă fără precipitații: Meteorologii prognozează o atmosferă stabilă și temperaturi răcoroase

Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o atmosfera stabila și lipsita de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea se menține uscata, cu o nota de racoare specifica sezonului.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Soare și cer parțial noros: Meteorologii prognozeaza o zi stabila și placuta

07:15, 16.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata, cu o probabilitate foarte scazuta de precipitații.

Insorit cu nori spre mijlocul zilei: Meteorologii prognozeaza temperaturi intre trei și paisprezece grade

07:15, 27.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant insorita astazi, cu cer variabil pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteorologica.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cer innorat și calm: Meteorologii prognozeaza o zi uscata cu temperaturi blande

07:17, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cer inchis și temperaturi racoroase: Meteorologii anunța o zi uscata și potrivita pentru activitați in aer liber

07:15, 15.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant innorat, cu o tendința scazuta de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea se menține stabila, cu o probabilitate redusa de ploaie, ceea ce sugereaza o zi potrivita pentru activitați in aer liber.

Innorat și cu șanse de ploaie: Meteorologii prognozeaza temperaturi intre minus zero și șase grade Celsius

07:18, 03.02.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o vreme predominant innorata, cu posibilitați sporadice de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?