Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zelenki anunță contraofensiva: Rusia va simţi cu siguranţă acest lucru

Publicat:

Presedintele ucrainean , care in acest weekend se intalneste cu parteneri europeni care furnizeaza arme tarii sale, a declarat sambata ca "primii pasi importanti" ai unei contraofensive militare impotriva fortelor ruse "vor fi facuti in curand", relateaza CNN, potrivit news.ro.

Vorbind cu jurnalisti la Roma, dupa intalniri cu omologul sau italian si cu premierul Italiei, Zelenski a declarat ca fortele ucrainene "se pregatesc foarte serios".

CITESTE SI BREAKING NEWS Semnal uriaș, dupa ce Erdogan și principalul sau contracandidat au mers la vot: Detaliul neașteptat observat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski anunța ca summitul de pace din Elveția va avea loc pe 15 și 16 iunie. Rusia nu e invitata

17:31, 02.05.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a confirmat, joi, ca summitul de pace promovat de administratia sa pentru a cere retragerea trupelor ruse de pe intreg teritoriul Ucrainei va avea loc in 15 si 16 iunie, la Burgenstock, in Elvetia, relateaza EFE. Guvernul elvețian a anunțat ca Rusia nu e invitata…

Razboi in Ucraina, ziua 791. Volodimir Zelenski saluta revenirea a 16 copii ucraineni "transferati fortat" in Rusia

22:40, 24.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 791. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca 16 copii ucraineni care au fost "transferati fortat in Rusia" au putut "sa-si regaseasca familiile", Rusia anuntand anterior un schimb intre Moscova si Kiev in care a evo

Razboi in Ucraina, ziua 790. Rusia anunța ca va bombarda "mai intens" bazele ucrainene cu armament occidental

15:20, 23.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 790. Presedintele SUA Joe Biden a promis in cadrul unei convorbiri telefonice cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, ca va trimite "rapid" ajutoare militare "importante" Ucrainei.

Volodimir Zelenski anunța pierderea razboiului: Se va intampla din cauza ajutorului SUA care e blocat in Congres

20:10, 07.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, intr-un moment in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP.

Un deputat din Duma rusa i-a sugerat președintelui Macron sa conduca personal armata franceza in Ucraina: „Acest nou Napoleon are șansa sa fie barbat”

11:36, 07.04.2024 - Deputatul Dumei ruse de Stat din partea regiunii Crimeea, Mihail Seremet, 52 de ani, i-a recomandat președintelui Emmanuel Macron „sa conduca el armata franceza in Ucraina”, intr-un interviu pentru agenția de stat RIA Novosti, preluat de ziarul Izvestia.„Macron are ocazia se comporte ca un barbat. Daca…

Zelenski denunta alegerile din Rusia

22:25, 17.03.2024 - Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, denunta alegerile din Rusia drept o simulare ilegitima, menita sa perpetueze dominatia lui Putin. El critica dorinta lui Putin de a ramane la putere si manipularea procesului democratic in favoarea sa.

Armata ucraineana va desfașura actiuni de contraofensiva in 2024, anunța comandantul forțelor terestre. „Vom stabiliza situatia in scurt timp”

21:35, 06.03.2024 - Armata ucraineana va stabiliza situatia pe campul de lupta si are in vedere formarea unor unitati pentru actiuni contraofensive in cursul acestui an, a afirmat miercuri, 6 martie, generalul Oleksandr Pavliuk, comandantul fortelor terestre ale Ucrainei, citat de Reuters și Agerpres.Ucrainenii au fost…

Ucraina are un plan pentru o noua contraofensiva. Cel din 2023 a fost cunoscut de Rusia in avans, spune Zelenski

21:30, 25.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa la Kiev, ca Rusia a reusit sa puna mana pe planurile contraofensivei ucrainene din 2023 inainte chiar ca aceasta sa inceapa, dar ca Ucraina are un „plan clar” pentru o noua contraofensiva.


Ce parere ai despre aceasta stire?