Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de români, blocaţi în Turcia din cauza unei agenţiii de turism. Ce s-a întâmplat întrece orice imaginaţie

Publicat:

Turcia este una dintre destinațiile preferate de vacanța a romanilor, insa pentru 70 dintre aceștia a fost un adevarat coșmar, dupa ce au ramas blocați in Turcia deoarece agenția de turism de la care au cumparat sejurul a anunțat ca a dat faliment. Vacanța de coșmar pentru zeci de romani in mulți turiști […] The post Zeci de romani, blocati in Turcia din cauza unei agentiii de turism. Ce s-a intamplat intrece orice imaginatie appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luis Gabriel și Haziran, blocați in Dubai, din cauza ploilor puternice. Au incercat de trei ori sa se intoarca in țara: „Zborurile se tot amana...”

20:01, 19.04.2024 - Au plecat intr-o vacanța, dar s-au trezit in mijlocul furtunii din Dubai. Luis Gabriel și Haziran au postat, in urma cu cateva zile, imagini de acolo cu strazile inundate. Cei doi au incercat sa se intoarca acasa, dar fara succes.

MAE, anunț de ultima ora! Mai mulți romani sunt blocați in Dubai din cauza inundațiilor

13:35, 18.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis un anunț de ultima ora referitor la situația de urgența din Dubai, unde mai mulți romani au fost blocați din cauza inundațiilor devastatoare. Autoritațile locale și echipa diplomatica romana au mobilizate pentru a interveni și a oferi asistența acestor cetațeni…

Romani blocați in Dubai din cauza inundațiilor apocaliptice / MAE da informații de ultima ora

12:50, 18.04.2024 - Ministerul de Externe anunta ca un grup de cetateni romani, ramas blocat pe Aeroportul din Dubai, a revenit in Romania. Alte doua grupuri au cerut ajutor pentru cazare, pana la revenirea in țara.

Ultima ora – Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta (VIDEO)

18:25, 17.04.2024 - Ultima ora: Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta Doua grupuri de cetațeni romani ale caror curse aeriene au fost anulate din cauza fenomenelor meteorologice extreme sunt blocate in Aeroportul Internațional Dubai, anunța MAE, relateaza Mediafax.

Adi de la Valcea, vacanța „stricata”. Ce s-a intamplat dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate: „Sunt foarte suparat”

19:31, 09.04.2024 - Adi de la Valcea a fost dezamagit! Vacanța artistului a fost „stricata”! Cantarețul a dezvaluit pe o rețea de socializare ce s-a intamplat, dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate.

Vacanța prelungita pentru zeci de mii de romani! Cazarile pornesc de la 50 lei/noapte de persoana pentru cei care fac “punte”

17:05, 05.04.2024 - Vacanța prelungita pentru mulți romani la inceputul lunii viitoare ca urmare a apropierii dintre data de 1 Mai, cand, in mod tradițional, se da startul unui nou sezon estival pe litoralul autohton, și Paștele ortodox, sarbatorit anul acesta pe 5 mai. Potrivit datelor Litoralulromanesc.ro, cel mai mare…

'Paradisul vostru, mizeria noastra'. Unele dintre cele mai populare destinatii de vacanta pentru romani nu mai vor sa primeasca turisti

21:05, 25.03.2024 - Unele dintre cele mai populare destinatii de vacanta pentru romani nu mai vor sa primeasca turisti. Cel putin o parte dintre localnici sunt din ce in ce mai vocali impotriva valului de vizitatori din orasele lor. Cea mai recenta campanie a inceput in Tenerife luna aceasta, cand insula de vacanța…

Tunisia, o destinație de vacanța preferata de romani! De ce aleg turiștii aceasta țara

16:55, 10.03.2024 - Tunisia este o destinație de vacanța preferata de romani! Daca te-ai gandit sa mergi intr-o țara straina, dar nu ai idee unde, atunci alege aceasta țara speciala. Iata de ce o aleg turiștii, dar și ce a transmis un ghid!


Ce parere ai despre aceasta stire?