Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ZBORUL MH370. Noile căutări submarine nu au descoperit nimic

Publicat:

Robotul submarin Bluefin-21, mobilizat pentru cautarea subacvatica a epavei avionului disparut al , nu a descoperit nimic, deși s-a scufundat, vineri, pentru a cincea oara dincolo de adâncimea recomandata de fabricanți.

Submarinul a coborât la 4.695 de metri, iar datele colectate de acesta nu au aratat nimic anormal pe fundul . Bluefin-21 a efectuat cautari la aproximativ 2.000 de kilometri nord-vest de orașul australian Perth.

, , a declarat, saptamâna trecuta, ca este &"foarte încrezator"…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Tatal lui Calin, declarații despre seara in care fiul lui a disparut. Ce a descoperit parintele in noaptea fatidica: „Cu vreo ora inainte...”

20:36, 10.05.2024 - Mama lui Calin nu mai are liniște de cand știe ca fiul ei este de negasit. Au trecut deja ani buni de cand, pe atunci copil, a disparut. Intre timp, mama lui spune ca de vina ar fi fost un tractorist, care ar fi dat peste el, dar nici in prezent nu se știe cu adevarat ce s-a intamplat cu el.

Oamenii de știința au descoperit noi funcții ale cerebelului

03:25, 30.04.2024 - Noile cercetari susțin ipoteza conform careia cerebelul joaca un rol-cheie in procesul de invațare. Cerebelul reprezinta doar 10% din masa totala a creierului, dar mai mult de trei sferturi dintre neuroni sint localizați in aceasta zona. Se crede ca aceasta parte a sistemului nervos este responsabila…

Avion decolat din Germania, intors de urgența pe pista, dupa ce dejecțiile din toaleta stricata au inundat aeronava

16:40, 02.04.2024 - Pilotul unui avion Boeing 777 , obligat sa se intoarca pe aeroport dupa ce dejecțiile din toaleta stricata s-a scurs in cabina, printre pasageri.  Zborul 59 al companiei United Airlines, decolat din Frankfurt, Germania,  a facut cerc deasupra Marii Nordului inainte de a se intoarce la aeroportul…

Cum a revenit pe linia de plutire Malaysia Airlines, dupa doua tragedii identice

13:55, 14.03.2024 - Zborul MH370 de la Kuala Lumpur la Beijing a disparut deasupra Oceanului Indian la 8 martie 2014, cu 239 de persoane la bord. In ciuda milioanelor de dolari cheltuite pentru cea mai mare cautare din istoria aviației, avionul nu a fost inca gasit.

Cautari cu scafandri la Giurgiu dupa ce doua fete de 14 ani au disparut de la domiciliu

10:50, 08.03.2024 - Echipe de politisti, pompieri si scafandri efectueaza cautari pe raza municipiului Giurgiu, dupa ce, vineri dimineata, a fost inregistrat un apel la 112 prin care era anuntat faptul ca doua minore au disparut de la domiciliu.

(video) China dezvolta un tip de aeronava care imita zborul pasarilor: „Micul Soim” poate plia aripile și da din ele

08:10, 05.03.2024 - Expertii chinezi in domeniul aeronauticii au prezentat recent un tip de aeronava care imita zborul pasarilor si care, potrivit expertilor citati de presa locala, are un mare potential de aplicare atat in domeniul militar, cat si in cel civil, informeaza EFE, potrivit adevarul.ro .

China dezvolta un tip de aeronava care imita zborul pasarilor. „Micul Soim” poate plia aripile și poate da din ele

15:25, 04.03.2024 - Expertii chinezi in domeniul aeronauticii au prezentat recent un tip de aeronava care imita zborul pasarilor si care, potrivit expertilor citati de presa locala, are un mare potential de aplicare atat in domeniul militar, cat si in cel civil, informeaza luni EFE, citata de Agerpres

Zborul 370 al Malaysia Airlines a disparut in martie 2014. Ce informații avem un deceniu mai tarziu VIDEO

10:20, 03.03.2024 - In urma cu aproape un deceniu, zborul MH370 al companiei Malaysia Airlines a disparut din senin. Au fost gasite cantitați mici de resturi ale avionului, dar rapoartele raman neconcludente. Inca nu știm ce s-a intamplat.


Ce parere ai despre aceasta stire?