Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zarug a umilit artistele din România. A spus un adevăr dureros: „Te trezești cu o armată de blonde mulate, cât mai dezgolite”

Publicat:

Zarug este, fara indoiala, unul dintre cele mai controversate vedete din Romania. Concurentul de la de Undeva a desființat cantarețele din industria muzicala autohtona cu doar cateva cuvinte. Ce a declarat partenerul lui de la Antena 1, intr-un interviu exclusiv pentru . Cum le-a criticat Zarug pe artistele din Romania […] The post Zarug a umilit artistele din Romania. A spus un adevar dureros: „Te trezești cu o armata de blonde mulate, cat mai dezgolite” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a intamplat in culisele Te Cunosc de Undeva și nu s-a vazut la TV! Prin ce peripeții a trecut concurentul Dima Trofim la filmari / VIDEO

22:45, 14.03.2024 - Detalii neștiute din culisele show-ului Te Cunosc de Undeva. Ce se se intampla in spatele camerelor de filmat și nu se vede la TV. Prin ce peripeții a trecut prezentatorul Star Matinal, Dima Trofim, la filmari.

Eliza si Zarug, provocati de un artist coreean la Te cunosc de undeva! „Imi venea sa plang si in acelasi timp sa imi dau demisia”

15:36, 08.03.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine, de la 20:00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 cupluri de vedete concurente.

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la „Te cunosc de undeva!” de Jo si Liviu: „Cand am auzit taraful, m-am topit!”

17:55, 07.03.2024 - In cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo si lui Liviu o provocare de zile mari – o piesa care a adunat 81 de milioane de vizualizari din 2022 si pana astazi in Romania, din repertoriul Oanei Radu.

A și dat, a și luat! Peripețiile amoroase prin care a trecut Zarug! Concurentul de la Te Cunosc de Undeva face declarații spumoase / VIDEO

22:25, 13.02.2024 - Zarug vorbește despre peripețiile amoroase prin care a trecut. Simpaticul concurent de la Te Cunosc de Undeva a și dat, dar a și luat. Cum a scapat designerul din situațiile mai puțin placute. Declarații spumoase!

Andreea Balan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva!

13:15, 13.02.2024 - Show-ul transformarilor totale si totodata unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, sambata aceasta, de la 20:00.

Eliza Natanticu și Zarug, concurenți la „Te cunosc de undeva”, sezonul 20: „Ne ințelegem foarte bine și avem o chimie puternica”

15:35, 30.01.2024 - Eliza Natanticu si Zarug fac echipa la „Te cunosc de undeva”, show-ul de la Antena 1 care a ajuns la cel de-al 20-lea sezon. „Te cunosc de undeva!”, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, in fiecare sambata, de la 20.00.…

Eliza Natanticu și Zarug, duo surprinzator pe scena transforming show-ului „Te cunosc de undeva!” sezonul 20, de la Antena 1

11:40, 30.01.2024 - Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, in fiecare sambata, de la 20.00. Printre cele 8 echipe de artisti ce au raspuns provocarii de a participa in cadrul celebrului show al transformarilor se…


Ce parere ai despre aceasta stire?