Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zama de paparada - reteta veche din Ardeal

Publicat:

Reteta veche din de paparada (Ciorba de omleta) a fost primita din satul (Ardeal) si a fost preparata de a.k.a. Bucatarescu in cadrul traditiile culinare romanesti!. Ingrediente34 bucati de Slanina678 OuaOtet BulionApaFain...

Citeste articolul mai departe pe infoest.ro…  

Sursa articol: infoest.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteta veche de ciorba de fasole cu afumatura. Asa se prepara acum 100 de ani, ce avea special

18:10, 15.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna ciorba de fasole, iți propunem o rețeta veche de 100 ani. Așa se prepara in trecut, dar prea puține gospodine au pastrat tradiția in timp. Ce ingredient secret adaugau in preparat, pe langa afumatura. Cea mai buna ciorba de fasole Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole…

Rețeta de chec a Sandei Marin. Cum se face un chec perfect dupa o rețeta romaneasca veche

13:40, 24.04.2024 - Cu siguranța exista multe rețete de chec pe care le-ai incercat pana acum, dar te asiguram ca niciuna nu se compara cu cea Sandei Marin. Cunoscuta pentru carțile de bucate pe care le-a lansat, celebra scriitoare a lansat o rețeta tradiționala a unui chec perfect și delicios. Iata cu il gatești.

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Cum sa scapi de paianjeni in mod natural: ce mirosuri ii țin departe

10:25, 29.02.2024 - Descopera in randurile de mai jos cum poți sa scapi in mod natural de paianjeni, pentru a te bucura de o casa cu atmosfera ideala.Cum sa scapi de paianjeni in mod naturalPaianjenii și muștele sunt printre cei mai des intalniți daunatori care invadeaza casa și de aceea trebuie sa scapam cat mai rapid…

Langosi de post, reteta veche. Ce pun unguroaicele in aluat, doar asa ies pufosi

13:50, 21.02.2024 - Langoșii sunt unul dintre cele mai iubite preparate, indiferent ca sunt de post sau nu. Cele fara ou, lapte sau branza sunt la fel de delicioase precum cele clasice, dar conteaza foarte mult modul de preparare și ingredientele pe care le folosești. Ce pun unguroaicele in aluat pentru a ieși pufoși.…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?