Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zălăuanca Dorica Dan, premiată de cea mai importantă asociație pentru boli rare din lume

Publicat:
Zălăuanca Dorica Dan, premiată de cea mai importantă asociație pentru boli rare din lume

” 2024 este distincția pe care a primit-o zalauanca Dorica Dan, managerul Centrului pilot pentru „NoRo” din Zalau și președinta Alianței Naționale pentru Boli Rare din Romania, in cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2024, eveniment organizat anual de EURORDIS – Alianța Europeana a Asociațiilor de Pacienți cu Boli Rare. „Un premiu care recunoaște munca depusa și rezultatele pe care le-am obținut pentru pacienții noștri. In același timp, demonstreaza ca pacienții cu trebuie sa fie ințeleși, iar provocarile determinate de raritatea bolii……

Citeste articolul mai departe pe magazinsalajean.ro…  

Sursa articol si foto: magazinsalajean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salajul, inclus intr-un program pilot pentru depistarea tulburarilor metabolice la nou-nascuți

11:45, 16.04.2024 - Președinta Alianței Naționale pentru Boli Rare din Romania (ANBR), Dorica Dan, a anunțat ca Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, in parteneriat cu Universitatea din Reykjavik, Islanda si ANBR, a finalizat proiectul pilot de screening neonatal extins „METABOMS”. Prin…

Autismul, o problema și in Salaj

11:35, 02.04.2024 - In fiecare an, in data de 2 aprilie este marcata Ziua Mondiala de Conștientizare a Autismului cu scopul de a sublinia necesitatea de a contribui la creșterea nivelului de informare privind aceasta problema de sanatate, a simptomelor și manifestarilor ei astfel incat persoanele care sufera de autism…

Cat dureaza pana observi primele rezultate ale participarii la cursurile de engleza online pentru copii?

15:26, 18.03.2024 - Participarea la cursuri de engleza online pentru copii a devenit tot mai populara in ultimii ani, deoarece ofera copiilor oportunitați excelente pentru dezvoltarea abilitaților lingvistice, intr-un mediu flexibil și accesibil. Una dintre cele mai intalnite intrebari pe care parinții le au in minte atunci…

Ministerul Finantelor: In prima editie a programului de titluri de stat FIDELIS din 2024, au investit 1.405 donatori, un numar record, depasind toate editiile anterioare. Suma investita a depasit 135 milioane lei

17:55, 04.03.2024 - ”In prima editie a programului de titluri de stat FIDELIS din 2024, desfasurata de Ministerul Finantelor in parteneriat cu Morning Glory si Rock FM, au investit 1405 donatori, un numar record, depasind toate editiile anterioare. Suma investita de acestia a fost de peste 135,336 milioane lei. Cei 1.405…

29 februarie 2024: Ziua Internaționala a Bolilor Rare. 5% din cetațenii lumii sunt afectați de o boala rara. Situația in Romania

06:21, 29.02.2024 - 29 februarie 2024: Ziua Internaționala a Bolilor Rare. 5% din cetațenii lumii sunt afectați de o boala rara. Situația in Romania 29 februarie 2024: Ziua Internaționala a Bolilor Rare. Aceasta zi este celebrata in fiecare an, in ultima zi a lunii februarie.  EURORDIS – Alianța Europeana a Asociațiilor…

Salajul, pe lista județelor cu deficit de geneticieni

10:31, 26.02.2024 - Romania se confrunta cu un deficit ingrijorator de geneticieni, specialiști de care este nevoie inclusiv pentru diagnosticarea corecta a bolilor rare. Problema a fost prezentata de ani și ani de președintele Alianței Naționale pentru Boli Rare din Romania, salajeanca Dorica Dan. Din fericire, in Salaj,…

Salajul, pe lista județelor județelor cu deficit de geneticieni

10:05, 26.02.2024 - Romania se confrunta cu un deficit ingrijorator de geneticieni, specialiști de care este nevoie inclusiv pentru diagnosticarea corecta a bolilor rare. Problema a fost prezentata de ani și ani de președintele Alianței Naționale pentru Boli Rare din Romania, salajeanca Dorica Dan. Din fericire, in Salaj,…

„Din viața investigatorilor privați – mituri și realitați”. Interviu cu Maria Bumbaru, președinta Asociației Naționle a Detectivilor din Romania

20:11, 20.02.2024 -  Ce pot face detectivii privați Detectivii particulari din filme sunt vazuți sarind peste ziduri,  intrand in case si deschizind incuietorile cu instrumente speciale ( pe care se pare ca le au intotdeauna la indemana in buzunare), spargand parolele computereleor de unde iși extrag cu ușurința informațiile,…


Ce parere ai despre aceasta stire?