Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Yemen: Rebelii afirmă că pot lovi ţinte "strategice" din Arabia Saudită

Publicat:

Liderul rebelilor houthi din Yemen a avertizat luni ca luptatorii sai ar putea efectua atacuri impotriva unor tinte "strategice" din si , doua tari care il combat militar, transmite AFP. "Suntem pregatiti pentru sacrificiu. Suntem pregatiti cu oameni, bani si arme", a declarat Abdul-Malek al-Houthi intr-un rar interviu la postul de televiziune al rebelilor, . si (EAU) sunt stalpii unei coalitii militare care intervine din martie 2015 in sprijinul fortelor presedintelui yemenit, Abd-Rabbu Mansour Hadi, contra rebelilor

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unii membri ai OPEC+ au decis sa extinda reducerile voluntare de productie in trimestrul al doilea – surse

06:55, 04.03.2024 - Arabia Saudita, liderul de facto al Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol (OPEC), a declarat ca isi va extinde reducerea voluntara de productie, de 1 milion de barili pe zi (bpd), pana la sfarsitul lunii iunie, lasand productia la aproximativ 9 milioane de barili pe zi. Reducerile vor fi inversate…

Rebelii houthi au scos din funcțiune cabluri subcvatice care leaga Europa de Asia

11:16, 27.02.2024 - Patru cabluri de comunicații subacvatice intre Arabia Saudita și Djibouti au fost scoase din funcțiune in ultimele luni, probabil ca urmare a atacurilor rebelilor houthi din Yemen, susținuți de Iran, potrivit unui raport publicat de site-ul israelian de știri Globes, citat de Jerusalem Post.

Rebelii houthi din Yemen afirma ca si-au intensificat atacurile asupra navelor in Marea Rosie

10:45, 23.02.2024 - Rebelii houthi din Yemen si-au intensificat atacurile asupra navelor in Marea Rosie ca raspuns la o escaladare a campaniei armatei israeliene in Fasia Gaza, a anuntat joi liderul gruparii pro-iraniene.

Noi raiduri americane asupra unor importante ținte houthi din Yemen

05:20, 19.02.2024 - Fortele americane au efectuat raiduri asupra unor zone de lansare a rachetelor ale rebelilor houthi din Yemen, informeaza Rador Radio Romania. Pentagonul a anuntat ca fortele americane au efectuat raiduri asupra a cinci zone de lansare a rachetelor ale rebelilor houthi din Yemen, ce amenintau transporturile…

SUA au lovit din nou ținte ale rebelilor houthi din Yemen

09:05, 09.02.2024 - Statele Unite au anuntat joi ca au efectuat noi lovituri vizand patru drone de suprafata si sapte rachete de croaziera „pregatite sa fie lansate impotriva navelor din Marea Rosie” de rebelii houthi din Yemen.

Yemen: Rebelii houthi anunța noi lovituri americane și britanice

07:36, 08.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au lovit din nou tinte ale rebelilor houthi in Yemen, in provincia Hodeida (vest), a informat miercuri agentia de presa a rebelilor yemeniti, Washingtonul si Londra nefacand deocamdata niciun comentariu, scrie AFP.

Șeful rebelilor Houthi spune ca va „escalada și mai mult” atacurile din Marea Roșie dupa represaliile americane

18:30, 06.02.2024 - Liderul gruparii yemenite Houthi, aliniata regimului de la Teheran, a declarat, marți, ca organizația sa va continua escaladarea ostilitaților in Marea Roșie impotriva navelor comerciale, daca atacurile din Fașia Gaza nu se opresc, relateaza Reuters.

SUA și Marea Britanie au atacat 36 de ținte houthi in Yemen. Reacția rebelilor: „Vom raspunde escaladarii cu escaladare”

07:35, 04.02.2024 - SUA si Marea Britanie au lansat o a treia runda de atacuri comune impotriva militiilor Houthi in Yemen, ca raspuns la atacurile continue ale grupului aliat cu Iranul asupra navelor comerciale din Marea Rosie. Au fost vizate capitala Sanaa și mai multe regiuni controlate de rebeli. Sua au anunțat, de…


Ce parere ai despre aceasta stire?