Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Cum a fost sancționat medicul acuzat de malpraxis, același dentist la care a mers și Lolrelai. Are încă dreptul să profeseze: „Nu se face nimic”

Publicat:

Medicul despre care Lolrelai spune ca a drogat-o și a abuzat-o sexual a mai fost acuzat și in trecut de alte lucruri. O femeie a caștigat impotriva lui un proces de malpraxis, dar chiar și așa, are inca dreptul sa profeseze.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Lolrelai, prima reacție, dupa ce a fost audiata soția doctorului acuzat ca ar fi abuzat-o. Dezvaluirile facute de blondina: „Am avut ocazia...” / VIDEO

11:45, 10.04.2024 - Lolrelai a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce a fost audiata soția doctorului acuzat ca ar fi abuzat-o. Dezvaluirile facute de blondina. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Cirstoiu: 'Sanatatea mea, dreptul meu' ar trebui sa fie o deviza si pentru noi, medicii, dar si pentru pacienti

16:20, 08.04.2024 - Medicul și candidatul la Primaria Generala, Catalin Cirstoiu, aflat in vizita la Institutul Clinic Fundeni, a vorbit despre problemele și neajunsurile din spitalele bucureștene. Acesta propune o serie de soluții.

Știrile Antena Stars. Lovitura dura pentru Bogdan Furtuna! Medicul care o acuza pe Oana Zavoranu de șantaj a ramas fara dreptul de a mai profesa / VIDEO

14:20, 27.03.2024 - Informație de ultima ora! Cunoscutul medic care o acuza pe Oana Zavoranu de șantaj a fost audiat, in urma cu puțin timp, de procurorii DNA! Iata ce se va intampla in urmatoarea perioada cu acesta!

Shamieh Hussein, medicul estetician al vedetelor, acuzat ca a mutilat mai multi pacienti, pus sub control judiciar

09:45, 14.03.2024 - Medicul estetician acuzat ca a efectuat mai multe interventii chirurgicale in urma carora mai multi pacienti au suferit afectiuni estetice grave si permanente este cercetat sub control judiciar si are interdictia de a mai efectua operatii, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean.

Medicul de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, trimis in judecata

15:16, 01.03.2024 - Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu desi acesta traia, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual.

Constanteanul suparat: Acuzatii la adresa Primariei: Lucrarile din Inel 2 sunt facute pe trotuar cu tevi deja corodate“

09:45, 15.02.2024 - Un constantean a semnalat cotidianului ZIUA de Constanta ca a gasit in pabrizul masinii, care era parcata in dreptul proprietatii, o notificare in care era amenintat ca va fi sanctionat de catre Politia Locala. Barbatul sustine ca, in notificarea primita, este informat sa si mute masina, parcata in…


Ce parere ai despre aceasta stire?