Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xavi îl aşteaptă pe Messi la FC Barcelona

Publicat:

Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi, care a jucat cu din 2004 pana in 2015, si-a exprimat public disponibilitatea de a-si antrena fostul coechipier. "Mi-as dori sa nu se fi incheiat perioada lui Messi la Barcelona. Cred ca merita o a etapa aici. Asa imi doresc", a spus fostul mijlocas vineri, la o conferinta de presa. a parasit clubul in 2021 pentru a se alatura echipei Paris Saint-Germain. El are contract pana in 2023.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

FC Barcelona: Xavi se asteapta la acelasi tip de meci ca in tur impotriva lui PSG

18:35, 15.04.2024 - Antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Xavi Hernandez, a declarat luni ca se asteapta "la acelasi tip de meci ca in tur" in mansa a doua impotriva lui PSG, marti, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, la aproape o saptamana dupa victoria spectaculoasa (3-2) reusita pe Parc des Princes,…

Liga Campionilor - FC Barcelona a dat dovada de caracter la Paris, afirma antrenorul Xavi Hernandez

11:05, 11.04.2024 - FC Barcelona "a dat dovada de caracter" in victoria obtinuta in fata formatiei Paris Saint-Germain (scor 3-2), miercuri seara, pe Parc des Princes, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, avertizand insa ca "meciul retur va fi foarte dificil", potrivit Agerpres.

Poli Iasi a renuntat la antrenorul Leo Grozavu, in urma unui acord incheiat dupa infringerea de la Botosani

21:50, 30.03.2024 - Tehnicianul Leo Grozavu nu mai este antrenor la Politehnica Iasi in urma unui acord incheiat cu clubul din Copou, dupa infrangerea echipei iesene cu 2-1 la Botosani, potrivit news.ro ”In aceasta seara, conducatorii clubului nostru si antrenorul Leo Grozavu au hotarat, de comun acord, dupa o sedinta,…

Xavi, antrenorul Barcelonei, se asteapta sa intalneasca o echipa curajoasa a lui Napoli

19:55, 11.03.2024 - Xavi, antrenorul lui FC Barcelona, se asteapta sa intalneasca o echipa "curajoasa" a lui Napoli, marti, in returul optimilor de finala ale Ligii Campionilor, si a cerut ca stadionul Montjuic sa fie "o oala sub presiune", deoarece formatia lui este "la un pas sa fie printre cele mai bune opt din Europa",…

Luis Enrique, prioritate la FC Barcelona pentru a-l inlocui pe Xavi - presa

11:35, 04.03.2024 - Deco, directorul sportiv al FC Barcelona, a facut din Luis Enrique, antrenorul echipei Paris Saint-Germain, prioritatea sa pentru a-l inlocui pe antrenorul Xavi, a carui plecare in vara anului viitor a fost confirmata, potrivit news.ro. Antrenorul spaniol este in prezent sub contract cu PSG pana…

VIDEO Lionel Messi și Luis Suarez, spectacol ca pe vremuri - Au marcat cate doua goluri

08:40, 03.03.2024 - Inter Miami s-a impus cu 5-0 in fața echipei Orlando City, iar Lionel Messi și Luis Suarez au stralucit ca in perioada petrecuta la FC Barcelona și au inscris cate doua goluri in al treilea meci disputat in acest sezon de MLS.

Antrenorul echipei Dinamo București despre meciul contra CFR Cluj: „I-am analizat pe adversari, vom fi pregatiti de acest meci”

15:20, 22.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Zeljko Kopic, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca pentru a castiga partida din deplasare cu CFR Cluj, formatia sa trebuie sa joace mai bine decat a facut-o in ultimele doua meciuri.

U-BT lupta pentru primele poziții inainte de play-off-ul EuroCup. Antrenorul echipei: „Este o provocare mare pentru noi”

08:10, 31.01.2024 - U-BT Cluj și-a asigurat clasarea pe una din primele trei poziții din grupa B a EuroCup, iar miercuri, 31 ianuarie, pe terenul Gran Canariei, caștigatoarea ediției precedente, cauta sa iși asigure prezența in sferturile de finala ale competiției.


Ce parere ai despre aceasta stire?