Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

X Factor Romania sezonul 2, episodul 2 (30 septembrie 2012): Ieseanca Francisca Dulceanu a facut furori

Publicat:


X FACTOR. Francisca Dulceanu are 18 ani, e din Iasi si a reusit sa impresioneze juriul de la X Factor in timpul preselectiilor. De cand a vazut-o, Delia a fost convinsa ca bruneta o sa-i susprinda in mod placut.

Francesca a interpretat melodia "At last" de la . Bruneta canta atat de bine incat ii lasa pe jurati cu gura cascata si striga toti un "DAAA!" convins

 

Citeste articolul mai departe pe agendadeiasi.ro…  

Sursa articol: agendadeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 18, sezonul 2. Maria Țapușa prezinta casa cuplului Eva și Victor Pop!

23:01, 17.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Ediție speciala iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. A fost ales președintele juriului. Delia: „S-a votat de frica”

22:50, 12.05.2024 - In aceasta ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmari o serie de momente speciale, puse in scena de vedete autohtone, inspirate din politica romaneasca.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Oana Dragne și caloriile. Delia: „Eu ma regasesc”

21:40, 05.05.2024 - Oana Dragne participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Locuri de consum”, aceasta aduce spiritul Stelei Popescu pe scena intr-o ediție speciala.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Bravo, tata! Rezumat episodul 7, sezonul 2, din 31 martie. Gioni reunește trupa Lucky Boys intr-o noua varianta

01:06, 01.04.2024 - In al șaptelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni merge la Dan Bursuc pentru sfaturi, dar și cum trupa Lucky Boys s-a reunit. Cele mai noi episoade din noul sezon al serialului le vezi pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 8 din sezonul 3. Alexandru Ion:„Am suferit pentru mine, dar m-am bucurat pentru Natanticu”

23:05, 07.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 6 din sezonul 3. Alecsandru Dunaev: „M-am nascut pe mal de Dunare și nu știu sa inot!”

23:05, 22.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?