Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

WWF România: Beneficiile economice ale gazelor de şist au fost şi sunt exagerate

Publicat:

Subiectul gazelor de sist nu este inca dezbatut in Romania cu argumente solide, iar beneficiile economice ale acestui tip de resursa au fost si sunt exagerate, considera organizatia WWF Romania.



"Acest subiect (gazele de sist - n. r.), oricat de controversat si de disputat ar fi, din pacate, in Romania, nu este dezbatut cu argumente solide. In continuare intarzie sa apara in presa o dezbatere reala, avand in vedere ca aceste exploatari vor determina nu doar viitorul unor zone din tara noastra, ci vor pune o amprenta decisiva asupra viziunii economice pe termen mediu…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentul extrem de iubit de romani care se vinde la preț dublu fața de 2021. De ce este atat de scump

11:21, 23.05.2024 - Cat costa un kg de cartofi in 2024In piețele din Romania, prețul unui kilogram de cartofi a crescut constant in ultimele luni. Daca in 2021 cartofii se vindeau in medie cu 1,70 lei pe kilogram, astazi prețul a ajuns la 5 lei pe kilogram, marcand o creștere alarmanta pentru bugetele familiilor. In doar…

eToro: Cheltuielile pentru aparare vor creste structural in intreaga lume. Anul trecut, cheltuielile mondiale pentru aparare au fost in medie de 2,3% din PIB-ul global, adica 2.400 de miliarde de dolari

17:55, 07.05.2024 - ”Cheltuielile pentru aparare vor creste structural in intreaga lume, odata cu noua normalitate a tensiunilor geopolitice si cu sfarsitul dividendelor de pace de mai multe decenii. Desi suntem inca departe de cheltuielile de peste 6% din PIB-ul global din anii 1960, a inceput o noua cursa a inarmarii,…

(P) Cum au fost furați zilnic și indatorați cu mii de euro toți romanii

10:00, 10.04.2024 - Pe langa accizele majorate și impozitele și taxele crescute de pe o zi pe alta, dar cunoscute macar in momentul publicarii ordonanțelor in Monitorul Oficial, Guvernul PSD-PNL a mai pus in practica, in ultimii doi ani și jumatate, o schema de scos bani, zi de zi, din buzunarele și conturile romanilor.…

Geoana indeamna la un mars forțat: „Ceasul ticaie”

21:15, 04.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a pledat joi pentru un „mars fortat” catre transformarea digitala a Romaniei, mentionand ca tara noastra are „potential foarte mare” si oameni inteligenti si nu isi permite sa fie pe ultimul loc din Europa. „Nu exista domeniu de activitate umana – de…

Date INS privind agricultura la nivel european

07:05, 31.03.2024 - Romania s-a clasat anul trecut pe locul al doilea in Uniunea Europeana, dupa Franta, la productia de seminte de floarea-soarelui, pierzand prima pozitie, ocupata in 2022 – potrivit datelor Institutului National de Statistica. Productia a fost mai mica anul trecut fata de 2022 cu 3,7%. Ca suprafata cultivata…

Raport: Performantele scolare ale ­elevilor sunt «printre cele mai scazute» din Uniunea Europeana

00:27, 07.03.2024 - Romania trebuie sa schimbe “radical”, la nivel strategic, modul in care sunt finantate si evaluate politicile in invatamant, iar performantele scolare ale elevilor sunt “printre cele mai scazute” din Uniunea Europeana, releva raportul “Reforma invatamantului preuniversitar in Romania: consolidarea sistemelor…

Romania importa masiv legume. Tarabele din piețe sunt pline cu ceapa, usturoi, roșii și cartofi de la straini

12:40, 01.03.2024 - Datele arata ca, in prezent, in Romania sunt 4.000 de hectare de solarii și sere folosite pentru legume. Asta in condițiile in care ar fi nevoie de cel puțin 20.000 de hectare, pentru a acoperi necesarul de consum. In lipsa acestora, țara noastra importa masiv legume.„Cumparai cu 15 lei ceapa, scrie…

Ciolacu: Pentru prima oara, Romania a evitat prin investitii majore in infrastructura, sa nu intre intr-o recesiune economica anul trecut si, dupa cum ne arata cifrele, anul acesta va avea cea de-a doua crestere economica din Europa

11:56, 27.02.2024 - ”Automat, importam o inflatie pe care nu ne-o dorim, chiar daca inflatia a inceput sa se stabilizeze in Europa si am vazut ca sunt in acest moment in deficite excesive aproape 12 state din Uniunea Europeana din cele 27. Pentru prima oara, Romania a evitat prin investitii majore in infrastructura, sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?