Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Weekend-ul copiilor, la Timișoara. Unde puteți merge cu cei mici înainte de 1 iunie FOTO

Publicat:

prilejuieste, ca in fiecare an, o multime de activitati dedicate celor mici, chiar și inainte de 1 iunie, miercuri, cand -ul copiilor, la Timișoara. Unde puteți merge cu cei mici inainte de 1 iunie FOTO a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

De Noaptea Muzeelor puteți caștiga o calatorie cu Tramvaiul Turistic prin Timișoara

17:46, 17.05.2024 - Cei de la STPT așteapta sa vada ce fotografii surprindeți cu cele doua tramvaie expuse in Piața Unirii din Timișoara. Cea mai frumoasa dintre ele va fi premiata cu un tur cu tramvaiul turistic.

Puteți ajunge de la Timișoara pe litoral. Cand revin Trenurile Soarelui

17:55, 16.05.2024 - CFR Calatori anunța ca, de la mijlocul lunii iunie, „toate trenurile duc la Marea Neagra”. Este vorba despre deja cunoscutul program „Trenurile Soarelui”, inițiativa prin care, de-a lungul sezonului estival, compania feroviara vrea sa lege toate colțurile țarii de litoralul romanesc.

Parcul Rozelor din Timișoara va rasuna in acordurile Disney de Ziua Copilului

11:46, 15.05.2024 - Ziua Internaționala a Copilului va fi marcata și anul acesta de Casa de Cultura a Municipiului. Primul eveniment anunțat de instituție este un concert cu soliști indragiți, care vor interpreta melodii din filmele Disney.

Șahiștii s-au duelat la Cupa Independenței

08:50, 10.05.2024 - REȘIȚA – Ediția din 2024 a Cupei Independenței a fost organizata joi, 9 mai, și a reunit la startul competiției 26 de șahiști din Reșița, Bocșa și Timișoara! „Asociația Județeana de Șah Caraș-Severin a organizat Cupa Independenței, o competiție menita sa celebreze momentul deosebit petrecut in Parlamentul…

Drumeție in satul Ineleț. Puteți ajuta varstnicii cu medicamente și alimente

12:35, 06.05.2024 - ONG-ul Help Trend din Timișoara organizeaza o drumeție prin care doresc sa duca ajutoare batranilor din satul Ineleț. Pentru ca este vorba de o localitate izolata, este foarte greu pentru localnicii in varsta sa se deplaseze dupa cele necesare. Cei care doresc sa participe vor duce alimente și medicamente.

Raspunsul lui Ciolacu pentru Clotilde Armand

23:05, 25.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a reactionat joi la declaratiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmitandu-i acesteia sa isi ia un avocat bun pentru ca „a incalcat legea in mod evident”. Intrebat intr-o conferinta de presa la Timisoara cum comenteaza declaratiile facute de primarul Sectorului…

Incepe o noua ediție Harababura Fair, unde puteți descoperi artiști și designeri talentați

19:35, 23.04.2024 - Festivalul Harababura Fair, reprezentativ pentru comunitatea artistica din Timișoara, se va desfașura in acest weekend. Deschis la Centrul de Proiecte de pe str. Vasile Alecsandri nr. 1, evenimentul reușește sa surprinda și sa impresioneze, oferind vizitatorilor sai o varietate de produse unice, de…

Au fost furate jucariile copiilor ucraineni din instalația de arta din Piața Victoriei

10:50, 02.03.2024 - Instalația de arta din Piața Victoriei a fost lasata fara plușuri, dupa a fost amenajata in cadrul comemorarii a doi ani de la izbucnirea razboiului din Ucraina. De atunci, insa, plușurile, multe fiind donate de copiii refugiați in Timișoara, au disparut. Artiștii fac apel la mai multa compasiune.


Ce parere ai despre aceasta stire?