Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vremea se încălzește după episoadele cu ger. Zonele în care se vor înregistra temperaturi de primăvară, începând de mâine

Publicat:

Meteorologii au anunțat ca, dupa episoadele cu ger care au pus stapanire pe Romania, vremea incepe sa se incalzeasca. In zilele urmatoare sunt așteptate valori termice mai ridicate fața de normalul perioadei, potrivit mai degraba pentru primavara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea maine, 7 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

16:55, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru maine, 7 aprilie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra in Romania!

ANM a emis prognoza meteo pentru luna martie. Ce temperaturi se vor inregistra in aceasta primavara

11:51, 01.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania pana pe data de 1 aprilie 2024, dar și ce temperaturi se vor inregistra in aceasta primavara!

Cum va fi VREMEA sambata și duminica in Romania: Ninsori și ploi, dupa zile cu temperaturi de primavara

07:25, 17.02.2024 - Cum va fi VREMEA sambata și duminica in Romania: Ninsori și ploi, dupa zile cu temperaturi de primavara Cum va fi VREMEA sambata și duminica in Romania: Ninsori și ploi, dupa zile cu temperaturi de primavara Meteorologii ANM au anunțat ca ninsorile și frigul se intorc in weekend in Romania, dupa cateva…

Vremea o ia razna: se face tot mai cald. Zonele in care lovesc ploile, unde vin precipitații mixte

07:36, 08.02.2024 - Vremea bate record dupa record. Meteorologii anunța temperaturi neobișnuit de ridicate și in urmatoarele zile, aduse de valul de aer tropical care a lovit Romania. In regiunile nordice și nord-vestice va ploua, iar la munte sunt anunțate precipitații mixte.

Un val de aer tropical lovește Romania: vine primavara. Zonele in care va fi neobișnuit de cald, unde ninge

07:45, 05.02.2024 - Temperaturi de luna mai ne așteapta in urmatoarele zile, o vreme neobișnuita pentru data din calendar. In timp ce la munte e viscol, un val de aer cald din Africa aduce valori termice de aproape 20 de grade Celsius.

Vremea se incalzește pana la temperaturi record. Primavara, in ultima luna de iarna

15:51, 01.02.2024 - Urmeaza temperaturi neobișnuite in Romania, iar vremea se va schimba radical, a anuntat Elena Mateescu, directorul ANM."Constatam o creștere și in aceste zile a valorilor de temperaturi, pentru ca deja ieri, ultima zi din luna ianuarie, a adus 12 grade Celsius la Patarlagele, 8 grade la stația București…

Anunț ANM! Vremea se incalzește in Romania. Termometrele vor inregistra temperaturi de primavara

10:01, 29.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Vremea se incalzește in Romania. Temperaturile vor inregistra temperaturi de primavara. Condițiile meteo la care trebuie sa ne așteptam in perioada urmatoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?