Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vrei să arăți sexy ca topmodelele Victoria’s Secret? Ce antrenamente trebuie să faci

Publicat:

Se zvonește ca modelele Victoria’s Secret arata fabulos pentru ca respecta 3 reguli de baza: se abțin de la mancare nesanatoasa, au un stil de viața autodidact și petrec multe ore in sala de fitness. Deși au gene bune și le trebuie doar puțin make-up pentru a arata perfect, multe indura adevarate antrenamente fizice pentru... -ul Vrei sa arați sexy ca topmodelele Victoria’s Secret? Ce antrenamente trebuie sa faci apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Victorie la 'masa verde' pentru echipa marocana RS Berkane in Cupa CAF

12:01, 25.04.2024 - Confederatia africana de fotbal a acordat victoria la ''masa verde'' echipei marocane RS Berkane in fata formatiei algeriene USM Alger, in turul semifinalei Cupei CAF, anulata duminica din cauza unui diferend legat de tricourile purtate de marocani, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Fotbaliștii de la Inter Milano au sarbatorit victoria pe ritmuri de manele. Au dansat pe melodia lui Ionuț Cercel, „Made in Romania” / VIDEO

18:25, 23.04.2024 - Inter Milano și-a invins rivalii din oraș cu 2-1 și a devenit pentru a 20-a oara campioana in Serie A. Au sarbatorit victoria pe ritmuri de manele. Au dansat, la vestiare, pe melodia lui Ionuț Cercel.

Dortmund - Leverkusen, meci tare in runda #30 din Bundesliga » Echipele de start + cote

18:05, 21.04.2024 - Borussia Dortmund primește vizita campioanei Bayer Leverkusen, in runda cu numarul #30 din Bundesliga. Meciul va putea fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro și la tv pe Prima Sport 3 și Digi Sport 3. Vezi AICI programul intregii etape din Bundesliga Meciul de pe Signal Iduna Park se anunța unul extrem…

Prima zi a Nationalelor de la Otopeni, primul titlu pentru David

16:30, 18.04.2024 - David Popovici (CS Dinamo), dublu campion european la 100 si 200 m liber, a castigat miercuri seara finala probei de 50 m liber cu timpul de 22sec27/100, in prima zi a Campionatelor Nationale de inot pentru seniori, tineret si juniori de la Otopeni. Popovici, calificat la JO 2024, care in serii a inotat…

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?