Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlăduţa Lupău s-a măritat. Cine este norocosul care a pus mâna pe cântăreaţa-sexy FOTO

Publicat:

Vladuța Lupau se afla in trending pe YouTube de la prima piesa, semn ca romanii ii apreciaza muzica. Solista s-a maritat cu fotbalistul , portar la CFR Cluj.

Fiul lui s-a casatorit. Acum cateva luni se iubea cu FOTO

"Imi era foarte simpatica și zambetul mi-a placut cel mai mult la ea. Daca nu faceam eu primul pas, poate eram tot in aceeași relație de prietenie", a declarat .

s-a casatorit. Primele imagini de la nunta FOTO

"L-am cunoscut la o cantare. Un profesor de-al meu avea un eveniment la un lac,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Banica, amenințata și injurata de un cantareț celebru: „A facut circ pe acolo”. Artista a depus plangere la Poliție

12:36, 10.06.2024 - Andreea Banica susține ca a fost in stare de șoc dupa ce un artist celebru, Toni Cottura, a amenințat-o și a injurat-o. Cantareața a depus plangere la Poliție și spera ca rapperul german sa fie pedepsit pentru comportamentul sau.Andreea Banica a trecut prin clipe de groaza dupa un concert recent susținut…

Star Matinal. Florin Salam, primele declarații dupa ce a fost, din nou, la poliție. Noi detalii despre scandalul in care a fost acuzat de inșelaciune: „Era problema de 3.000 de euro?”

10:11, 21.05.2024 - Florin Salam a fost, din nou, in aceasta dimineața la poliție, fiind acuzat in continuare ca i-ar fi țepuit pe cei carora le-a luat banii, caci nu s-ar fi prezentat la evenimente. Manelistul spune ca nu a fost vorba de inșelaciune, ci a avut probleme de sanatate.

Vladuța Lupau, destainuiri despre cea de-a doua sarcina

15:50, 17.05.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus sunt casatoriți de patru ani și au o relație apreciata de intreaga țara. Cantareața este acum insarcinata cu cel de-al doilea copil. Cei doi sunt casatoriți din 2019, iar in urma cu aproape doi ani a venit pe lume primul lor copil, Iair. Acum, vedeta simte din nou bucuria sarcinii…

Primele imagini cu Paul de Romania, capturat de poliție in resortul de lux din Malta. Anunțul ministrului Justiției VIDEO

16:56, 29.04.2024 - Paul Lambrino a fost prins duminica, 28 aprilie, intr-un hotel de lux din Malta. Imagini publicate pe YouTube redau momentul reținerii. Paul era impreuna cu soția sa, Lia, atunci cand a fost gasit de polițiști.

Sute de firme din Cluj și-au suspendat activitatea in primele 2 luni ale anului

14:05, 14.04.2024 - Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea in primele doua luni din 2024 a fost de 4.328, in crestere cu 38,58% comparativ cu perioada similara a anului trecut. Peste 200 de firme din Cluj și-au suspendat activitatea in primele 2 luni ale anului.

Nici Varga nu mai crede in CFR Cluj. Gestul patronului dupa primele 2 goluri incasate la Hunedoara

07:50, 03.04.2024 - CFR Cluj a fost eliminata fara drept de apel pe terenul unei echipe de Liga a 2-a din lupta pentru Cupa Romaniei. Umilința l-a adus pe patronul Nelu Varga in fața unui gest prin care arata ca nici macar el nu mai crede in propria echipa. 


Ce parere ai despre aceasta stire?