Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlad Bătrîncea, despre acuzaţiile lui Andrei Năstase: „Febra electorală şi ambiţiile personale trebuie ţinute sub control”

Publicat:

Secretarul executiv al PSRM, deputatul , i-a amintit liderului PPDA, , ca intre Blocul ACUM si Socialisti exista „un acord politic cu principii de corectitudine si neagresiune”, dupa ce a afirmat ca mafia s-a dus „de la Plahotniuc, in zona lui Ceban si Dodon”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Blinken neaga acuzațiile ca SUA au un „dublu standard” privind abuzurile armatei israeliene in Gaza

23:10, 22.04.2024 - Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a negat luni ca Washingtonul are un „dublu standard” atunci cand aplica legea americana in privința acuzațiilor de abuzuri ale armatei israeliene in Gaza și a spus ca examinarile acestor acuzații sunt in curs de desfașurare.

Ce a gasit Corpul de Control la Spitalul Pantelimon: „Acuzațiile sunt false. Pacienții au fost tratați corect”

19:00, 17.04.2024 - Corpul de Control al Ministerului Sanatații a publicat raportul cu privire la scandalul de la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. Potrivit acestuia, concluzia este ca acuzațiile potrivit carora 17 pacienți de la ATI ar fi murit in condiții suspecte nu sunt adevarate, aceștia fiind tratați corect.…

Morții cu morții și vii cu cine? Guvernului nu-i pasa ca Rafila este un incompetent!

08:05, 12.04.2024 - In fața unei tragedii atat de tulburatoare, ramane imperativa o introspecție profunda asupra valorilor și eticii care guverneaza sistemul nostru medical. Cazul recent de la Spitalul Sfantul Pantelimon din București, in care 20 de vieți s-au stins in doar trei zile, a aruncat o umbra intunecata asupra…

Opinia experților: Cei mai activi politicieni ai momentului sunt Ceban, Sandu, Șor, Dodon și Vlah

13:55, 10.04.2024 - Compania Intellect Group a elaborat o cercetare cu implicarea a 55 de experți din 21 de state, care au analizat situația politica din Republica Moldova. Pe langa intrebarile generale, experții au analizat și activitatea politicienilor Republica Moldova.

(sondaj) Sandu, Dodon și Ceban, favoriții moldovenilor la prezidențiale. Cine ar caștiga fotoliul pentru Președinție

18:05, 29.03.2024 - 30% dintre moldoveni ar vota pentru președinta Maia Sandu, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale. Cel puțin asta arata un sondaj realizat de Institutul Republican Internațional.

„Un rezultat al frustrarilor personale.” SIS, dupa acuzațiile ex-procuroarei Victoria Furtuna in adresa Serviciului: „Sunt doar declarații fara probe”

11:35, 28.03.2024 - Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova considera ca acuzațiile fostei procuroare Victoria Furtuna in adresa sa sunt neintemeiate. „Calificam aceste declarații fara suport probatoriu și un rezultat al frustrarilor personale”, menționeaza SIS, in raspunsul sau catre UNIMEDIA.

Paul Stanescu vine cu lamuriri fulger inainte de ședința coaliției: Nu va pot spune ce imi convine mie

15:55, 21.02.2024 - Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat miercuri, inainte de sedinta conducerii partidului, despre discutiile din coalitie, ca sunt doua partide care discuta in acest moment despre o alianta electorala la alegerile locale si europarlamentare. El a mai spus ca s-ar bucura daca PSD si Gabriela…

Mircea Geoana, despre declarația controversata facuta de Trump: Are 'iz de campanie electorala'

22:35, 12.02.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a spus la Digi24 ca declarația controversata a fostului președinte american Donald Trump are „iz de campanie electorala” și ca poate fi interpretata ca un fel de negociere dura pentru ca toate țarile NATO sa aloce pentru aparare cele doua procente din…


Ce parere ai despre aceasta stire?