Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vitamina D poate stopa răcela şi gripa. Care este doza maximă permisă. Semnele excesului

Publicat:

Vitamina D este produsa in organism atunci cand razele ultraviolete actioneaza asupra uleiurilor din piele pentru a o produce si absorbi apoi in corp.

Iarna insa, cele mai multe persoane sufera de deficienta de vitamina D, deficienta pe care cauta sa o acopere fie cu alimente care au vitamina – ulei din ficat de peste, sardine, hering, somon, ton, lapte si produse lactate - fie cu suplimente. Atunci cand este luata sub forma de supliment, vitamina D este absorbita impreuna cu grasimile prin peretii intestinali.

Vitamina D este cunoscuta pentru faptul ca sistemul imunitar, ajuta…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia acuza Marea Britanie ca e un „participant de facto” in razboiul din Ucraina

17:01, 17.05.2024 - Ambasadorul rus la Londra, Andrei Kelin, a acuzat vineri Marea Britanie ca este „un participant de facto” in razboiul din Ucraina, pentru ca trimite arme Kievului și furnizeaza informații in timp real, relateaza Sky News. 

Alimentele pe care trebuie sa le consumi in aceasta primavara pentru a avea un sistem imunitar puternic

09:20, 17.04.2024 - Iata cateva dintre cele mai importante alimente pentru sistemul imunitar in aceasta perioada a anului:1. CitriceleCitricele, cum ar fi portocalele, lamaile, grepfrutul și limele, sunt bogate in vitamina C, un puternic antioxidant care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Vitamina C stimuleaza producția…

O pasare le da batai de cap unor polițiști britanici

23:45, 12.04.2024 - O pasare i-a derutat pe polițiștii din Bicester, Marea Britanie, dupa ce a inceput sa imite sunetele emise de sirenele mașinilor de intervenție. Merla traiește in Bicester, o localitate din comitatul englez Oxfordshire, la circa 100 de kilometri nord-vest de Londra. In timpul pe care l-a petrecut in…

Șeful Consilului de Securitate al Rusiei, acuze la adresa NATO: „Este implicata activ in organizarea de atacuri ale armatei ucrainene pe teritoriul Federației Ruse”

16:50, 02.04.2024 - Potrivit acestuia, Alianța Nord-Atlantica  ar folosi și organizații teroriste in interesele sale,  „de facto este parte a conflictului ucrainean” și „este implicata activ in organizarea de atacuri” ale armatei ucrainene pe teritoriul Federației Ruse. „In cadrul sau (NATO - ed.), se iau decizii colective…

ANALIZA Sierra Quadrant: Anul 2024 se anunta a fi unul plin de incertitudini. Numarul firmelor cu probleme ar putea depasi, in acest an, 150.000. Sunt sute de companii care au ales sa isi pregateasca afacerile pentru vremuri de criza

10:55, 01.04.2024 - ”Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja in Marea Britanie si Germania, au ridicat nivelul de alerta si in economia romaneasca. Multe dintre marile companii, in special cele care au operatiuni de export, au apelat la restructurarea preventiva a afacerilor, pentru…

Alimentele pe care trebuie sa le consumi neaparat toata primavara daca vrei sa te ferești de raceli și de astenie

10:31, 28.03.2024 -  In continuare, va prezentam o serie de alimente recomandate pentru consum in perioada primavara, alese pentru proprietațile lor nutritive și beneficiile aduse sanatații.1. Fructele citriceFructele citrice, cum ar fi portocalele, grapefruit-ul, lamaile și lime-urile, sunt renumite pentru conținutul…

Romania are cele mai periculoase drumuri! Conducem in topul deceselor cauzate de accidente rutiere

06:45, 07.03.2024 - Un studiu facut cu datele de la Consiliul European pentru Siguranța Transporturilor arata ca Romania are cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Romania mai conduce intr-un top nu doar rușinos, ci și dureros din Uniunea Europeana! Un studiu facut de Vignetteswitzerland.com , care a folosit…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

09:45, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…


Ce parere ai despre aceasta stire?