Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŞOCANT! Viorel Lis divorţează de Oana? Fostul edil i-a dăruit amantei un inel

Publicat:

a dat din nou cu bâta în balta. Fostul edil a fost surprins weekend-ul acesta în compania Cristinei, amanta din cauza careia a început întreg scandalul.

Viorel lis si Cristina, fosta amanta, au fost surprinsi la o cina romantica într-un restaurant din Capitala. Se pare ca lucrurile între fostul edil si femeie au devenit mai serioase, caci i-a daruit domnisoarei un inel, dupa care au sarbatorit evenimentul cu sampanie. Hmm, oare fostul primar vrea sa divorteze de Oana si s-o ia de nevasta pe Cristina?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

10 imagini din procesul lui Vlad Pascu care nu s-au vazut la TV și o absența de neințeles: polițiștii care au permis ca un tanar drogat sa conduca pe strazi

17:35, 10.05.2024 - In salile de judecata, pe langa descrierile faptelor reci notate de grefiera in incheierile de sedinta, printre „art. coroborat cu art.” si „art. raportat la art.”, sunt intamplari si trairi ce raman neconsemnate, pentru ca nu pot fi traduse in limbajul juridic, care e un soi de matematica lipsita de…

Cum arata apartamentul in care locuiesc Oana și Viorel Lis. Soția fostului primar a vandut mai multe obiecte din casa

13:31, 16.04.2024 - Viorel și Oana Lis locuiesc intr-un apartament modest din Capitala. Soții au fost nevoiți sa vanda mai multe lucruri din casa, intre care obiecte de decor și icoane, pentru a face rost de bani. Iata imagini din interiorul locuinței!

Mireasa. Detalii neștiute despre trecutul Cristinei. Unde a lucrat concurenta: „Poate par intr-un fel...” / VIDEO

23:35, 03.04.2024 - Cristina a dezvaluit detalii neștiute despre trecutul ei. Iata unde a lucrat concurenta. Ce i-a spus lui Alexandru in ediția de astazi, ținand cont ca sunt la inceput și vor sa afle detalii unul de despre celalalt. Ce a marturisit tanara, la Mireasa!

Caz șocant in capitala: un copac a cazut peste o mașina

13:10, 29.03.2024 - Un incident periculos a avut loc astazi in capitala, pe strada Calea Orheului. Un copac mare a cazut direct peste o mașina care circula pe carosabil. Fotografii de la locul incidentului au fost publicate pe rețelele de socializare.

(foto) Iubita lui Dan Ionița, cu burtica la vedere. Cuplul, intr-o sesiune foto incendiara, in ultimul trimestru de sarcina al Cristinei

14:15, 20.03.2024 - Bloggerul Dan Ionița și iubita sa, Cristina, urmeaza sa devina in curand parinți. Cu aceasta ocazie, cei doi au organizat o sesiune foto in care tanara iși etaleaza burtica de graviduța, dar și a dezvaluit ce nume și-ar dori pentru viitorul bebeluș, scrie SHOK.md.

Caz șocant intr-o școala din Capitala. Un elev in varsta de 8 ani ar fi fost abuzat de doua ori de colegi. Directorul, acuzat de mușamalizare 

21:35, 01.03.2024 - Caz revoltator intr-o școala din București, acolo unde un copil in varsta de 8 ani ar fi fost abuzat de colegi, de doua ori. Parinții minorului spun ca baiatul, care acum are 10 ani, a fost violat de doua ori in toaleta unitații de invațamant.

Caz șocant chiar langa Capitala. O doctorița data disparuta a fost gasita inconștienta intr-o padure

10:01, 29.02.2024 - O doctorița din Capitala a fost gasita inconștienta intr-o padure din apropiere de Bragadiru. Femeia de 43 de ani a fost cautata ore in șir de polițiști și jandarmi. Alerta a fost data disparuta de familie, care a intrat in panica dupa ce femeia nu a mai raspuns la telefon și nu a ajuns acasa.Polițiștii…

Incident șocant in Capitala! Un barbat și-a incendiat soția, dupa ce i-a spus ca-l parasește

20:05, 14.02.2024 - Un barbat in varsta de 60 de ani ar fi aruncat atat asupra sa, cat și asupra soție o substanța inflamabila, dupa care ar fi aprins o sursa de foc. Mama femeii a suferit și ea arsuri. Focul a fost stins și cu sprijinul unui vecin.


Ce parere ai despre aceasta stire?