Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viiturile fac prăpăd în nordul Turciei, patru morţi şi un dispărut în apropierea Mării Negre

Publicat:

Patru persoane si-au pierdut viata si una este data disparuta in urma unor viituri produse in orasul turcesc Kastamonu din regiunea , a informat joi autoritatea turca pentru gestionarea dezastrelor si a situatiilor de urgenta (AFAD), potrivit Reuters.

Au existat, de asemenea, inundatii in provinciile Bartin si Sinop de la .

Postul de televiziune TRT Haber a relatat miercuri ca una dintre victime a murit in urma unui atac de cord ca urmare a inundatiilor din Bartin.

AFAD a informat ca evacuarea sinistratilor cu elicopterele continua, mai multe drumuri…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deminarea in zona Marii Negre, efectuata in comun de Romania, Turcia și Bulgaria VIDEO

20:10, 21.05.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a transmis marți, 21 mai, ca acțiunea de deminare in Marea Neagra, realizata in comun de Forțele Navale ale Romaniei, Turciei și Bulgariei, va fi in curand operaționalizata.

47 de morti in urma ploilor torentiale si inundatiilor din nordul Afganistanului

16:50, 19.05.2024 - Cel putin 47 de persoane au murit dupa ce ploile torentiale si inundatiile au continuat in nordul Afganistanului, a anuntat duminica un oficial. In ziua precedenta, un bilant similar a fost anuntat intr-una din provinciile centrale, informeaza Reuters.

Cel puțin 47 de morți in urma inundațiilor devastatoare din nordul Afganistanului, conform oficialilor

14:51, 19.05.2024 - Cel putin 47 de persoane au murit dupa ce ploile torentiale si inundatiile au continuat in nordul Afganistanului, a anuntat duminica un oficial, dupa ce, in ziua precedenta, un bilant similar a fost anuntat intr-una din provinciile centrale, informeaza Reuters.

Patru morți intr-un atac cu drona in nordul Irakului

09:50, 27.04.2024 - Patru muncitori au fost uciși vineri intr-un atac cu drona care a vizat o exploatare de gaze din regiunea Kurdistan din Irak, a declarat pentru Reuters un consilier al premierului irakian, informeaza Mediafax.

Un nou acord pentru coridorul cerealelor in Marea Neagra

09:21, 16.04.2024 - Rusia si Ucraina au negociat doua luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea intelegerii care a permis pina in iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene printr-un coridor maritim sigur in Marea Neagra si chiar au ajuns la un acord in acest sens care urma sa fie anuntat public de Ankara, dar…

Reuters: Rusia și Ucraina au ajuns la un acord pentru coridorul cerealelor in Marea Neagra, dar Kievul s-a retras brusc

22:55, 15.04.2024 - Rusia si Ucraina au negociat doua luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea intelegerii care a permis pana in iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene printr-un coridor maritim sigur in Marea Neagra si chiar au ajuns la un acord in acest sens care urma sa fie anuntat public de Ankara, dar…

Cel puțin 16 morți și peste 70 de raniți dupa un atac cu rachete asupra Odesa

18:25, 15.03.2024 - Rusia a lansat vineri rachete balistice asupra infrastructurii civila din orașul ucrainean Odessa, port la Marea Neagra, ucigand cel puțin 16 persoane și ranind peste 70, in cel mai sangeros atac al Moscovei din ultimele saptamani, au declarat oficiali ucraineni, relateaza Reuters.

Turcia vrea neaparat sa rezolve conflictul Rusia-Ucraina. E posibil?

09:20, 10.03.2024 - Erdogan se propune ca mediator, dar Zelenski observa ca Rusia absenteaza de la prima intalnire. Strangeri de maini bilaterale, la Istanbul. Bunavoința. Speranțe. Totuși, nu avem motive sa credem intr-un final al conflictului mediat de Turcia. Fiindca Rusia afirma ca dorește dialog, dar nu se prezinta…


Ce parere ai despre aceasta stire?