Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viitorul muncii, încotro?

Publicat:

Doar una din patru organizații cunoaște acum abilitațile necesare angajaților in viitor ca urmare a schimbarilor tehnologice, potrivit sondajului Future of Work and Skills 2021. Deși le este dificil sa spuna care sunt competențele viitorului, aproape 60% dintre liderii de companii și de resurse umane spun ca este importanta și foarte importanta identificarea acestora, informeaza . „Adoptarea noilor tehnologii a fost accelerata de criza sanitara și vedem ca tot mai multe profesii depind de abilitați digitale. In urma cu doi ani, estimarile noastre aratau ca, pana in 2028, 275.000 de…

Citeste articolul mai departe pe agro-business.ro…  

Sursa articol: agro-business.ro


Stiri pe aceeasi tema

STUDIU EY: Trei din patru companii nu reusesc sa gestioneze in mod eficient mobilitatea resurselor umane, pe fondul cresterii vertiginoase a cererii de experienta internationala in campul muncii

13:55, 07.05.2024 - ”Doar unul din patru angajatori (25%) dispune de o functie de mobilitate pe deplin dezvoltata, iar trei sferturi (75%) nu reusesc sa profite de o forta de munca cu adevarat mobila si agila”, potrivit editiei 2024 a studiului EY ”Mobility Reimagined. Companiile din intreaga lume risca sa piarda cursa…

Cați romani nu au loc de munca, nu sunt in cautarea unuia și nici nu sunt dispuși sa munceasca. INS a publicat cele mai recente date

10:15, 26.04.2024 - Peste 200.000 de persoane inactive doreau sa lucreze anul trecut, dar fie nu cautau de lucru, fie nu erau disponibile sa inceapa lucrul, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica (INS). In anul 2023, numarul somerilor BIM (Biroul International al Muncii) a fost de 455.600 persoane.”Ponderea…

Avertismentul Organizatiei Mondiale a Muncii: Forta de munca de pe plan global, tot mai expusa la riscuri din cauza schimbarilor climatice

22:36, 22.04.2024 - Irina Andreea (www.b1tv.ro) Peste 70% din forța de munca globala este expusa riscurilor legate de schimbarile climatice care provoaca sute de mii de decese in fiecare an, a declarat luni Organizația Internaționala a Muncii (OIM), adaugand ca guvernele ar trebui sa acționeaza pe masura ce numerele cresc.…

Vladimir Putin: 'Avem nevoie sa aducem forta de munca din strainatate sau sa crestem productivitatea muncii'

17:11, 04.04.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat joi ca Rusia va fi nevoita sa creasca productivitatea muncii sau sa importe forta de munca, din cauza crizei demografice legate de imbatranirea populatiei, transmite agentia EFE, relateaza Agerpres.

Piața muncii din Romania, intre imbatranirea populației active,lipsa investițiilor in dezvoltare de forța de munca competitiva și exod

14:30, 27.02.2024 - Romania se confrunta cu multiple provocari de ordin demografic, care vor impacta major piața muncii in urmatorii 10 ani: populația țarii imbatranește, tinerii activi sunt din ce in ce mai puțini pe piața muncii, iar cererea pentru forța de munca inalt calificata continua sa creasca, in condițiile unei…

Ce sa nu faci niciodata la birou. Un expert in resurse umane ne invața cum sa avem cariere de succes

23:20, 24.02.2024 - Un expert in resurse umane a vorbit despre cum trebuie sa se comporte un angajat la locul de munca pentru a putea primi promovarea pe care o cauta. iata ce nu trebuie sa faci niciodata! Așadar, angajații trebuie sa știe ce sa nu faci niciodata la birou . Asta, daca iți dorești sa evoluezi și sa primești…

A.I. conduce la valuri de concedieri. Multinationalele din Romania ar putea urma

07:31, 21.02.2024 - Intr-o o evolutie ingrijoratoare pentru piața muncii din Statele Unite, primele doua luni ale anului 2024 au adus concedierea a 40.000 de angajați, un ritm alarmant de aproximativ 1.000 de persoane pe zi. Aceste cifre semnificative provin de la giganti tehnologici precum Cisco, PayPal, Microsoft, eBay,…

Codul Muncii, noi schimbari in 2024. Angajatii au primit in plus doua zile libere

08:45, 14.02.2024 - In 2024, Codul Muncii a suferit modificari semnificative, oferind angajaților doua zile libere legale suplimentare și reducand intervalul de timp in care aceștia pot lua pauza. Potrivit noilor dispoziții ale Codului Muncii, incepand cu anul 2024, cetațenii romani beneficiaza de doua zile libere adiționale…


Ce parere ai despre aceasta stire?