Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Voronin a mers la 3 înmormântări în această săptămână: „Acolo e conveier, dar noi aici lea, lea, lea”

Publicat:

Deputatul BCS, , a pierdut 3 oameni din viața sa in ultima saptamana. Acesta a menționat ca a mers la , de 3 ori, inclusiv și ieri, pentru a-și lua ramas bun, iar ce a vazut acolo este un conveier. „Se stabilește cate minute pot rudele sa stea in fața sicriului și peste atatea minute trebuie sa fie scos pentru ca afara stau alte sicrie”, a adaugat Voronin. Declarațiile sale au venit in timpul unor dezbateri pe un proiect ce prevede ca țara noastra sa imprumute bani pentru a face fața pandemiei.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Italia considera ca declaratiile lui Macron despre interventia in Ucraina sporesc tensiunile

14:55, 04.05.2024 - Ministrul apararii italian, Guido Crosetto, considera ca declaratiile presedintelui francez, Emmanuel Macron, despre posibilitatea trimiterii de trupe in Ucraina, sporesc tensiunile, intr-un interviu publicat sambata de ziarul Corriere della Sera, citat de EFE.

Barbatul care și-a trimis copilul de 6 ani in Germania nu regreta decizia. Tatal minorului face declarații halucinante: „S-a plecat cu copilul perfect legal”

00:55, 27.04.2024 - Cristian, un baiat de șase ani originar din Gorj, a fost trimis in Germania la o familie despre care tatal sau susține ca ii poate oferi un viitor mai bun. Decizia vine in urma dificultaților financiare cu care se confrunta familia in Romania. „Am zis ca, na, are și el alta posibilitate noi nu avem…

Inspectoarele ITM au crezut ca iau spaga 2.000 lei de la un patron, dar, 5 minute mai tarziu… SOC! Cine a intrat pe usa

12:31, 21.02.2024 - Trei inspectoare de munca din Bihor au fost prinse in flagrant cand luau mita de la patroni controlați. Suspectele sunt acuzate ca negociau taxe de protectie de la afaceristi, pentru a-i ierta de amenzi in cazul unor nereguli gasite la firmele controlate. Femeile au admis ca luarea de mita era o practica…

Cum iți pot influența primele 15 minute ale zilei productivitatea la locul de munca: „Este important sa te cunoști bine”

20:35, 13.02.2024 - Primele 15 minute pot da tonul intregii zile. Cu puțina organizare, o stare de spirit pozitiva și un plan de acțiune, specialiștii susțin ca primele 15 minute ale zilei te pot face mai productiv, relateaza Fox Business.

Sesizare la ANI impotriva șefului DNA, Marius Voineag

13:50, 12.02.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus, luni, la Agenția Naționala de Integritate o sesizare care il vizeaza pe șeful DNA Marius Voineag: „Declarațiile de avere ale procurorului-șef al DNA ridica mari semne de intrebare care trebuie clarificate de ANI”.

Președintele Iohannis a vorbit la Strasbourg „in plenul gol”. Discursul de 20 de minute, ascultat de „o mana” de oameni.

14:35, 07.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a vorbit miercuri in plenul Parlamentului European, in cadrul dezbaterii „This is Europe”. Sala Parlamentului de la Strasbourg a fost aproape goala in timpul discursului susținut de șeful statului.

Klaus Iohannis, de la Strasbourg „Nu sunt impotriva unor comasari de alegeri”

14:00, 07.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, despre scenariile privind comasarea alegerilor , ca patru runde de alegeri este foarte mult. Klaus Iohannis a declarat de la Strasbourg, inaintea discursului pe care l-a ținut in Parlamentul European, ca nu este impotriva unor comasari de alegeri , daca…


Ce parere ai despre aceasta stire?