Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Vedetele de la Hollywood se întrec în decolteuri! Sâni naturali VS. silicoane

Publicat:

Nu mai e nici un secret ca vedetele de la Hollywood sunt în stare de orice ca sa arate impecabil. Și cine le poate ajuta daca nu medicul estetician?! Chiar și așa... nu toate divele au apelat la bisturiu și nu regreta deloc, caci frumusetea lor naturala întoarce orice privire.

Printre vedetele care nu au mers la medicul estetician ca sa-si tuneze sânii se numara , . În materialul de mai jos vedeti o lista cu vedetele care nu și-au facut nicio operație estetica, dar si cu cele au apelat la acest truc de frumusete.

este una…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret”

09:05, 15.04.2024 - Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” Continue reading Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” at Tabu.

Ana Maria Mocanu, din nou in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat: „Este o necesitate” / FOTO

12:21, 05.04.2024 - Ana Maria Mocanu a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Fosta asistenta TV spune ca a fost mai degraba nevoita sa apeleze la o intervenție decat pentru ca și-a dorit, așa ca, s-a lasat pe mainile specialistului. In plus, iși dorește sa iși faca și o alta procedura peste cateva luni.

Shamieh Hussein, medicul estetician al vedetelor, acuzat ca a mutilat mai multi pacienti, pus sub control judiciar

09:45, 14.03.2024 - Medicul estetician acuzat ca a efectuat mai multe interventii chirurgicale in urma carora mai multi pacienti au suferit afectiuni estetice grave si permanente este cercetat sub control judiciar si are interdictia de a mai efectua operatii, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean.

Cele mai indraznete tinute de la Oscar 2024. Salma Hayek, Heidi Klum si Florence Pugh, curajoasele serii. Galerie foto

21:20, 11.03.2024 - Spectacolul nu a fost doar pe scena Dolby Theatre din Los Angeles, dar și pe covorul roșu, unde starurile de la Hollywood și-au etalat ținutele spectaculoase. Cele mai indraznete tinute de la Oscar 2024 au fost purtate de Salma Hayek, Heidi Klum si Florence Pugh. Vedetele au fost, fara doar și poate,…

Ținutele impresionante de la Oscar 2024. Vedetele care au stralucit pe covorul roșu

10:00, 11.03.2024 - Vedetele de la Hollywood s-au intrecut in ținute fabuloase la Gala de decernare a premiilor Oscar. Rochiile extravagante nu au lipsit de pe covorul roșu de la Teatrul Dolby, iar actrițele au reușit sa atrga privirile tuturor.

Cele mai spectaculoase ținute de la Premiile Oscar 2024. Vedetele care au stralucit pe covorul roșu

08:55, 11.03.2024 - Duminica seara, la Los Angeles, a avut loc cea de-a 96-a editie a galei Premiilor Oscar 2024, care celebreaza cele mai stralucite performanțe din cinematografie.Vedetele de la Hollywood au defilat pe covorul roșu sub luminile orbitoare ale camerelor de luat vederi și ale blițurilor. Și anul acesta,…

OSCAR2024: Lista castigatorilor celei de-a 96-a editii a premiilor Oscar

06:15, 11.03.2024 - Vedetele de la Hollywood s-au reunit duminica seara, la Los Angeles, pentru a celebra cele mai stralucite performante din cinematografie la gala anuala a premiilor Oscar, ajunsa la cea de-a 96-a editie. Gazda si producatorul de talk-show Jimmy Kimmel s-a aflat pentru a patra oara in postura de amfitrion…

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.


Ce parere ai despre aceasta stire?