Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO-ŞOCANT – Doi fraţi s-au electrocutat în Gara Dej la o tensiune de 27.000 de VOLŢI !

Publicat:

Doi minori, FRATI, care s-au urcat pe un tren marfar din gara CFR Dej au fost electrocutați, unul dintre ei fiind in stare critica. In urma apelului la 112 o ambulanța de la Dej s-a deplasat in localitatea clujeana Cașeiu. Medicii ajunși la fața locului au gasit un copil de 15 ani electrocutat. Dupa ce […] - Adevaratele stiri!

Citeste articolul mai departe pe newscluj.ro…  

Sursa articol: newscluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Momente intense pentru Laura Cosoi. Șocant ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei: „Cu noi...” / VIDEO

15:56, 01.05.2024 - Laura Cosoi a trait momente intense in timpul filmarilor pentru emisiunea Vacanța de Vedeta. Prezentatoarea TV a fost emoționata profund. Iata ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei.

Șocant! Lovit și doborat la pamant, și-a pierdut cunoștința! Arbitrul, ca Hațegan!

14:30, 15.04.2024 - In meciul Lyon - Brest (4-3) s-a petrecut un incident asemanator cu acela din Dinamo - Poli Iași (1-0), in urma caruia ieșeanul Luca Mihai a ajuns la spital. Pana și arbitrul a reacționat ca Ovidiu Hațegan! Meci turbulent, cu final dureros! Lyon - Brest intrase in prelungiri, era minutul 90+10, cand…

Motivul șocant pentru care elevul in varsta de 18 ani a fost injunghiat in Galați. Atacatorul a mai avut probleme cu legea și in trecut

18:35, 04.04.2024 - Un elev in varsta de 18 ani a fost la un pas de moarte, dupa ce a fost atac din senin de un individ necunoscut in Galați. Se pare ca barbatul a mai avut probleme și in trecut cu legea și a mai fost surprins in apropierea școlii unde adolescentul a fost injunghiat.

EVENIMENT ȘOCANT Tanara incatușata in fața Guvernului

11:20, 27.03.2024 - Asupra ei s-a descoperit un revolver, iar in mașina au fost gasite mai multe obiecte periculoase The post EVENIMENT ȘOCANT Tanara incatușata in fața Guvernului first appeared on Informatia Zilei .

Caz șocant la o creșa din Ilfov! Un tata și-a gasit copilul in varsta de 2 ani cu rani la o ureche și obraz

21:05, 14.03.2024 - Un incident grav ar fi avut loc la o creșa din Ilfov. Cand a mers sa iși ia copilul, un tata l-a gasit pe micuțul lui in varsta de 2 ani cu rani la o ureche și obraz. Barbatul a depus plangere la poliție.

Caz șocant intr-o școala din Capitala. Un elev in varsta de 8 ani ar fi fost abuzat de doua ori de colegi. Directorul, acuzat de mușamalizare 

21:35, 01.03.2024 - Caz revoltator intr-o școala din București, acolo unde un copil in varsta de 8 ani ar fi fost abuzat de colegi, de doua ori. Parinții minorului spun ca baiatul, care acum are 10 ani, a fost violat de doua ori in toaleta unitații de invațamant.

Sfarșit tragic pentru doi frați de la o stana din Bistrita-Nasaud! Tinerii, gasiți morți la 28 si 32 de ani

09:36, 27.02.2024 - Doi frați au avut parte de un sfarșit tragic! Tinenrii, de 28 și 32 de ani, au fost gasiți morți. Medicii au intervenit de urgența la stana din Bistrița-Nasaud, insa nu au putut face nimic pentru a-i salva.


Ce parere ai despre aceasta stire?