Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Pui de pelican salvat de la moarte de poliţiştii locali. Pasărea va fi găzduită temporar de Zoo din Galaţi

Publicat:

Puiul de pelican a fost gasit de cativa localnici pe malul raului Siret. Pasarea era ranita la cioc, probabil din cauza unui accident sau a agresiunii unor animale, si era aproape inghetata. Pana la primavara, puiul va fi ingrijit de angajatii de la Garboavele, care l-a preluat in custodie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițiștii argeșeni au salvat de la moarte o mama a patru copii. Cine sunt agenții care au acționat ca la carte

14:00, 14.04.2024 - Doi polițiști, aflați la o intervenție intr-o comuna din Argeș, au auzit un strigat de ajutor de la o locuința vecina și au sarit imediat Au gasit o femeie in stare de inconștiența, care respira greu, și i-au acordat primul ajutor.

Polițiștii din Basvov care au salvat o femeie de la moarte

11:20, 14.04.2024 - Prezența de spirit și cunoștințele de prim ajutor ale unui polițist din cadrul Secției de Poliție Rurala Bascov au facut posibila evitarea unei tragedii. In cursul zilei de 13 aprilie a.c., un echipaj din cadrul Secției de Politie Rurala Bascov, alcatuit din Ionuț, cu gradul de Agent Șef de poliție,…

Caz halucinant in Galați. Un elev a fost injunghiat la școala, de un necunoscut. Detaliul care l-a salvat de la moarte

14:35, 04.04.2024 - Inca un incident halucinant s-a petrecut in Galați! Un elev a fost injunghiat la școala, de un necunoscut. Copilul a fost intr-un pericol urias și la un pas de moarte, dar un detaliu i-a salvat viața. Polițiștii fac cercetari in acest caz.

Tanar care voia sa se arunce de pe podul din Calea Șagului din Timișoara, salvat de polițiștii locali

17:25, 02.03.2024 - TIMIȘOARA. Intervenție a polițiștilor locali, vineri seara, in cazul unui barbat care intenționa sa se arunce de pe Podul din Calea Șagului pentru ca „viața e grea”. El a fost oprit de oamenii legii inainte de a face un gest necugetat.

Barbat care voia sa se arunce de pe un pod din Calea Șagului din Timișoara, salvat de polițiștii locali

10:10, 02.03.2024 - Intervenție a polițiștilor locali, sambata seara, in cazul unui barbat care intenționa sa se arunce de pe Podul din Calea Șagului pentru ca „viața e grea”. El a fost oprit de oamenii legii inainte de a face un gest necugetat.

Barbat salvat de polițiștii locali. Cazuse in strada

10:00, 21.02.2024 - Marți seara, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție au gasit, in cartierul Razboieni, o persoana cazuta pe carosabil, in stare de semi- inconștiența. Aceștia au incercat sa vorbeasca cu persoana in cauza și au aflat ca are 53 de ani și, din cauza unor dureri foarte mari in piept nu…

Descoperire halucinanta in Caraș-Severin. Mai multe vaci moarte și vii au fost ținute in același loc. Cum a reacționat poliția

20:25, 13.02.2024 - Polițiștii din Caraș-Severi au facut o descoperire șocanta, in urma cu puțin timp. Mai multe vaci moarte au fost gasite langa altele vii, in aceeași ferma. Animalele erau chinuite și erau ținute in condiții ingrozitoare. Au fost aplicate sancțiuni dure!


Ce parere ai despre aceasta stire?