Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO „Printre gratii“, un film despre dezumanizare în cel mai periculos loc din lume: puşcăria

Publicat:

In mijlocul dezbaterilor aprinse despre gratieri si amnistii date in toiul noptii, prin ordonante de urgenta cu dedicatie pentru coruptii zilei, „Adevarul” va propune un documentar despre realitatea conditiilor din puscariile Romaniei, menit sa va prezinte o imagine cat mai echilibrata a conditiilor de detentie din tara noastra.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gaz periculos in școlile și gradinițele din țara

13:40, 23.04.2024 - Intr-un sfert dintre instituțiile de invațamant din 16 județe din tara a fost detectat un gaz extrem de periculos, care poate provoca boli grave. E vorba despre concentrații mari de radon, un gaz radioactiv, care se acumuleaza in cladiri și este pe locul 2 in ceea ce privește cancerul pulmonar, dupa…

Eclipsa totala de soare din 8 aprilie. “Privitul la soare cu ochiul liber este incredibil de periculos”

14:20, 06.04.2024 - Eclipsa totala de soare din 8 aprilie va fi un eveniment astronomic remarcabil, ce va captiva atenția observatorilor din intreaga lume, intrucat este considerata a fi rara datorita intensificarii activitații de pe suprafața solara. Eclipsa totala de soare este rezultatul unei alinieri precise intre…

Sondaj: Razboiul din Ucraina și alocarea mai multor bani pentru Armata

15:05, 12.03.2024 - Conform sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda News.ro in februarie 2024, trei sferturi dintre romani considera ca razboiul din Ucraina este periculos pentru Romania. Razboiul din Ucraina, periculos pentru Romania 76% dintre romani considera ca razboiul din Ucraina este periculos…

Infractor periculos dat in urmarire de 12 ani, condamnat in Romania, adus din Ungaria

17:56, 22.02.2024 - Un barbat de 38 de ani, urmarit internațional de 12 ani, pentru inșelaciune cu consecințe deosebit de grave, trafic de droguri și loviri sau alte violențe, condamnat la 13 ani și 6 luni de inchisoare, a fost adus din Ungaria.

Infractor periculos, aflat pe lista Most Wanted a Poliției Romane, depistat in Franța. Va sta zece ani dupa gratii

13:00, 20.02.2024 - Un infractor periculos și violent, aflat pe lista Most Wanted a Poliției Romane, urmarit internațional, a fost depistat pe teritoriul Franței. Barbatul are de ispașit aproape zece ani de inchisoare.

Sarah Prodan, adevarul despre intervențiile estetice. La ce procedura apeleaza. Anamaria Prodan: „Poate sa ma judece oricine”

19:30, 18.02.2024 - Sarah Prodan, fiica Anamariei Prodan, a intrat in cabinetul medicului estetician pentru o procedura care o ajuta in viața ei de sportiva. Doctorul a ținut sa precizeze ca bachetbalista nu are operații estetice și nici proceduri la nivelul feței.

Știrile Antena Stars. Gabi Badalau, adevarul despre mesajele de dragoste pe care i le-a trimis Claudiei Patrașcanu. Cand ar fi purtat conversația respectiva: „Cat de buna sau de minunata e...” / VIDEO

17:05, 12.02.2024 - Sambata, Claudia Patrașcanu a postat pe Instagram mai multe mesaje in care Gabi Badalau ii spunea artistei ca este un om corect și o mama minunata. Acum, afaceristul a reacționat și are o alta varianta, susținand ca fosta soție nu vrea altceva decat scandal.

Negocieri eșuate in Coaliție privind comasarea alegerilor. Discuțiile se reiau luni

18:55, 08.02.2024 - Coaliția de guvernare nu a ajuns, joi, la o concluzie finala cu privire la comasarea alegerilor, discuțiile pe aceasta tema urmand a fi reluate la inceputul saptamanii viitoare, au precizat surse politice pentru Adevarul.


Ce parere ai despre aceasta stire?