Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Peste 400 de protestatari au fost arestați la Capitoliul SUA

Publicat:

Peste 400 de protestatari au fost arestați luni dupa organizarea unei demonstrații ilegale la , a anunțat Poliția Capitoliului din Washington, informeaza Reuters.

Demonstrația a avut loc "pentru a cere Congresului sa ia masuri imediate pentru a pune capat marii corupții din politica noastra și a asigura alegeri libere și corecte", a declarat Primavara Democrației, grupul care a organizat protestul, pe website-ul sau.

AGERPRES/(AS — editor: , editor online: Adrian Dadârlat)
   

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Benjamin Netanyahu va efectua o vizita in SUA. Discursul in Congres, programat pe 24 iulie

10:40, 07.06.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat ca va „prezenta adevarul” despre razboiul impotriva Hamas atunci cand se va adresa Congresului american, pe 24 iulie, in timpul unei vizite la Washington, au declarat joi lideri republicani, relateaza Reuters, potrivit news.ro.Netanyahu va vorbi in fata…

Conflictul global a inceput, dar ne este ascuns

20:10, 15.05.2024 - La finalul lunii aprilie, comandantul marinei militare chineze, comandantul marinei militare ruse și comandantul flotei americane din Pacific s-au intalnit la un simpozion din China, ”pentru a avea un schimb aprofundat de opinii”, scria Reuters . Aceasta știre a trecut aproape neobservata. Este mult…

SUA pregatesc un pachet de ajutor militar de 400 de milioane de dolari pentru Ucraina. Ce conține acesta

11:15, 11.05.2024 - Statele Unite reiau ritmul obișnuit de furnizare a armelor pentru Ucraina dupa aprobarea legii care prevede alocarea a 61 de miliarde de dolari Kievului. Astfel, este in pregatire un pachet de ajutor in valoare de 400 de milioane de dolari, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro.Potrivit unui…

Stare de asediu la Istanbul: poliția turca a arestat sute de protestatari de 1 Mai VIDEO

17:01, 01.05.2024 - Forțele antirevolta turce au folosit gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc pentru a dispersa demonstranții de 1 Mai care incercau sa ajunga in piața Taksim din Istanbul, arestand sute de protestatari, relateaza Reuters.

Aliați ai lui Donald Trump pregatesc planuri pentru a eroda independența Rezervei Federale (The Wall Street Journal)

15:46, 26.04.2024 - Aliați ai lui Donald Trump pregatesc un plan de erodare a independenței Rezervei Federale (Fed), banca centrala de la Washington, daca acesta revine la Casa Alba in urma alegerilor din luna noiembrie, relateaza vineri The Wall Street Journal, citat de Reuters.

Scandal de spionaj in Germania - Trei cetateni germani au fost arestati sub suspiciunea de spionaj pentru China

12:30, 22.04.2024 - Trei cetateni germani au fost arestati sub suspiciunea ca au colaborat cu serviciul secret chinez pentru a furniza tehnologii ce ar putea fi folosite in scopuri militare, au anuntat procurorii germeni luni, noteaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Joe Biden forțeaza mana Congresului inaintea votului: Sunt momente in istorie care cer conducere și curaj

22:06, 17.04.2024 - Președintele american Joe Biden a cerut „conducere și curaj” la Washington pentru a acorda ajutor militar urgent pentru Ucraina și Israel, adaugand ca „acum nu este momentul sa ne abandonam prietenii”, intr-un articol de opinie publicat pe 17 aprilie.

Netanyahu a anulat vizita delegatiei israeliene la Washington dupa ce SUA nu s-au opus rezolutiei ONU privind incetarea focului in Gaza

19:30, 25.03.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat luni ca nu va trimite o delegatie la Washington, asa cum fusese planificat, dupa ce Statele Unite nu s-au opus prin veto unei rezolutii a Consiliului de Securitate al ONU care cere incetarea imediata a focului in Fasia Gaza, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?