Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: O fetiţă de trei ani uimeşte lumea prin felul în care se caţără

Publicat:

O fetita de trei ani din Leicestershire a devenit o vedeta pe internet dupa ce un filmulet cu ea în timp ce se catara pe tocul unei usi a fost vazut pe Youtube de sute de persoane, informeaza BBC.

a spus ca este greu, dar îi place foarte mult sa se catere.

Tatal micutei a marturisit ca a primit numeroase telefoane de la persoane care au fost impresionate de talentul fetitei.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeia care are netatuat mai puțin de 0,2 % din corp. Faimoasa in toata lumea, ea vorbește la Sibiu despre o procedura cu risc de orbire

15:40, 25.05.2024 - Celebrul artist american Joe Smith, vedeta emisiunii „Inked” cu milioane de viziualizari pe YouTube, si prietena sa, Nes, una dintre cele mai tatuate femei din lume, sunt prezenti, incepand de vineri, pentru prima data la un festival de tatuaje din Romania - Transilvania Tattoo Expo de la Sibiu.

Andreea Balan, declarații neașteptate despre casatoria cu Victor Cornea. „Pentru mine acest obiectiv nu mai este de atins”

10:46, 26.04.2024 - Andreea Balan și tenismenul Victor Cornea traiesc de cateva luni o frumoasa poveste de dragoste. Artista radiaza de fericire și spune ca sportivul este partenerul potrivit, insa, nu vrea sa faca pasul cel mare alaruri de acesta. Vedeta a explicat și motivul.Andreea Balan nu și-a gasit doar sufletul…

Feli Donose, revenire fulminanta in lumea muzicala. Artista a lansat o noua piesa dupa un an de pauza

14:31, 25.04.2024 - Dupa o pauza de un an, cantareața Feli Donose revine pe scena cu o noua piesa, intitulata „Ne iubim”. La doar doua saptamani de la lansare, melodia a strans deja aproape 400.000 de vizualizari pe platforma YouTube, cucerind inimile fanilor cu ritmul sau imbietor și versurile pline de sensibilitate.

Un atac rusesc cu rachete a ucis patru persoane in districtul Odesa. Printre morți, o fetița de zece ani

10:11, 11.04.2024 - Un atac al Rusiei cu rachete la primele ore ale serii de miercuri a ucis patru persoane, intre care o fetita de zece ani, si a ranit altele sapte in districtul Odesa din sudul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Doua persoane au fost lovite de tren, la Azuga. Printre victime, o fetița de 7 ani

22:31, 02.04.2024 - Accidentul feroviar a avut loc, marți seara, pe raza orasului Azuga din județul Prahova, dupa ce doua persoane au fost lovite de un tren de calatori. Mecanicul locomotivei a suferit un atac de panica, relateaza Observatorul Prahovean. In urma impactului, cele doua victime, o fetița de 7 ani și un barbat…

Tehnologia care iți permite sa comunici cu persoane care nu mai sunt in viața | "Nu este pentru toata lumea"

23:45, 29.03.2024 - Ti-ai dorit vreodata sa fii nemuritor? Acum este posibil datorita tehnologiei. Experții americani au gasit o soluție prin care sa transforme oamenii in versiuni virtuale. Astfel, oamenii vor putea comunica cu persoane care nu mai sunt in viața.

Accident in județ! Un tanar și o fetița de 11 ani au ajuns la spital

19:10, 19.03.2024 - In aceasta dupa-amiaza, un accident rutier s-a produs in apropierea comunei Baciu din Cluj. Au fost implicate, doua autoturisme, iar doua persoane au fost transportate la spital. „Au fost alocate o autospeciala și doua echipaje SMURD, din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, la evenimentul respectiv.…

Ion Iliescu, interviu la 94 de ani: „Internetul e plin de meme-uri cu mine, ca speranța moare penultima. Pe unele le apreciez, atata timp cat au umor”

19:35, 03.03.2024 - Fostul președinte Ion Iliescu, care a implinit 94 de ani, a declarat intr-un podcast al fostului sau consilier și fost ministru al culturii, Ionuț Vulpescu, ca știe glumele care se fac pe rețelele sociale despre varsta lui și apropierea decesului, dar spune ca nu il deranjeaza, cat timp au umor, „adica…


Ce parere ai despre aceasta stire?