Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Nicolae Guţă, amor pătimaş cu Iulia! Imagini demne de filmele XXX

Publicat:

a fost desconspirat de Iulia, care a dat publicitatii imagini din timpul partidelor de amor cu manelistul.

a vrut sa o recucereasca pe Flori, însa Iulia a reaparut în viata manelistului si a dat publicitatii imagini din timpul partidelor de amor cu manelistul. În imagini, blonda si Guta sunt surprinsi în plina actiune.

Iulia a spus ca a premeditat totul, fiind sigura de faptul ca manelistul o va trada.



"Ce se întâmpla aici? De unde atâta iubire pe voi? O sa vezi unde a fost în…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu camera modesta in care Ștefan Floroaica a copilarit. Casa de la țara in care pare ca timpul a stat in loc

12:56, 07.05.2024 - Ștefan Floroiaca a dus-o pe Sanziana Negru in camera modesta de la țara in care a copilarit. Protagonistul din Lia - Soția soțului meu nu a uitat de unde a plecat și se mandrește cu originile sale.

Imagini din timpul interogatoriului suspecților atacului sangeros din Moscova. Semne clare de tortura/ VIDEO

13:45, 08.04.2024 - Pe paginile de internet din Rusia au fost postate imagini cu interogatoriul teroristilor ISIS care au organizat atacul terorist de la Complexul Crocus de langa Moscova. In videoclip, militanții „marturisesc” ca s-ar fi indreptat spre Kiev dupa atacul terorist.

Imagini cu casa pe care și-a cumparat-o Oana Radu, dupa ce a plecat din apartamentul in care locuia cu fostul soț: „Cea mai frumoasa”

11:35, 30.03.2024 - Oana Radu și-a cumparat o noua locuința dupa divorțul de Catalin Dobrescu. Cei doi dețin impreuna un apartament pe care nu l-au imparțit inca, artista spune ca lasa totul pe mana justiției, caci și-a dat fostul soț in judecata. Dupa patru ani de relație, Oana Radu și Catalin Dobrescu s-au desparțit,…

Atac armat la Moscova. ISIS difuzeaza imagini explicite din timpul celui mai sangeros atac revendicat de gruparea jihadista pe teritoriul european.

10:10, 24.03.2024 - O inregistrare video explicita care surprinde atacul de vineri de la o sala de concerte din Moscova, filmata de unul dintre atacatori, a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic.

Statul Islamic difuzeaza imagini din timpul atacului terorist de la Moscova

08:15, 24.03.2024 - O inregistrare video aparent filmata de atacatorii salii de concert de la periferia Moscovei a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic (SI), potrivit grupului SITE, specializat in cercetare anti-terorism.

Eminescu despre unirea partidelor: Un mare rau nației

11:05, 05.03.2024 -   „De cate ori partidele s-au unit, nu s-au unit decat spre a face un mare rau natiei“ este afirmația facuta de marele Eminescu și la care ne duce gandul acum dupa ce PSD și PNL au deschis discuția pe aceasta tema. Afirmația poetului național, facuta in ziarul Timpul, continua cu explicații: „S-au unit…

Imagini șocante: Un pasager a incercat sa deschida usa unui avion in timpul zborului

13:36, 22.02.2024 - Un avion al companiei American Airlines cu destinatia Chicago s-a intors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, dupa ce unul dintre pasageri a incercat sa deschida usa in timpul zborului, a anuntat presa americana, noteaza news.ro. O inregistrare video care a circulat pe…

Par identice, dar nu sunt. Ești un adevarat geniu daca gasești diferențele dintre cele 2 imagini in doar 7 secunde

12:20, 22.02.2024 - Astazi v-am pregatit un nou test IQ foarte interesant de tipul “gasește diferențele”. Potrivit specialiștilor, doar cei cu o atenție la cele mai mici detalii pot rezolva testul in timpul alocat. Gasiți cele 3 diferențe intre aceste poze Puzzle-urile de tipul “gasește diferența” mai sunt denumite și…


Ce parere ai despre aceasta stire?