Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Nicio ședință la Parlament, fără protest la ușă. PSRM a scandat din nou „demisia guvernării”: Vor să ne fure viitorul!

Publicat:

Un nou protest „impotriva inechitații sociale și a condițiilor de viața insuportabile” a avut loc in fața Parlamentului Republicii Moldova. Acțiunea a fost organizata de Partidul Socialiștilor, care susține ca „regimul de la guvernare a dat faliment și trebuie imediat sa plece in demisie”.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Indicatorii tehnico-economici, aprobati de CJ Constanta: Centrul de Ingrijire si Asistenta pentru persoane adulte cu dizabilitati, CIA Delfinul din Agigea, va avea 50 de locuri (DOCUMENT)

15:20, 24.03.2024 - Consilierii judeteni constanteni vor aproba indicatorii tehnico economici pentru infiintarea unui centru de ingrijire si asistenta pentru persoane adulte cu dizabilitati din sistemul de asistenta sociala CIA Delfinul Agigea . Viitorul centru va avea 50 de locuri. Valoarea totala de implementare a obiectivului…

(video) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:25, 21.02.2024 - Mai mulți oameni au protestat la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:00, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

Zeci de oameni au ramas pe drumuri dupa ce și-au cumparat apartamente. Pagubiții furioși au organizat un protest

16:56, 18.02.2024 - Dupa țeapa imobiliara din Ploiești, acum și in Alba Iulia a aparut un caz similar. Oamenii revoltați au ieși in strada pentru a-și striga nemulțumirea despre maniera in care se desfașoara ancheta in cazul fraudei cu vanzarea apartamentelor.„N-am primit niciun fel de notificare scrisa. A descoperit o…

Trasportatorii, la protest: "Modificarile din Codul Transporturilor presupun scheme dubioase"

15:30, 15.02.2024 - Asociația Patronala a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) a organizat astazi un protest in centrul capitalei. Acțiunea a facut ca circulația pe bulevardul Ștefan cel mare sa se efectueze cu dificultate, noteaza Noi.md. Potrivit președintelui APOTA, Oleg Alexa, programele de transport național (rețeaua…

(live) Parlamentul, in ședința: Demisia unui deputat PAS pe ordinea de zi

10:05, 15.02.2024 - Deputații se intrunesc astazi, 15 februarie, intr-o noua ședința la Parlament. Pe ordinea de zi sunt incluse 23 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind demisia unui deputat PAS.

Ședința de Guvern fara nicio intenție pentru eliminarea DISCRIMINARII ROMANILOR prin aplicarea Legii 154/2021 doar pentru minoritari

09:05, 08.02.2024 - Joi, 8 februarie 2024, de la ora 11,00, are loc o ședința de Guvern cu numeroase acte normative incluse pe agenda de lucru. NICIUN act normativ nu face referire la eliminarea DISCRIMINARII ROMANILOR prin Legea 154/2021 care la ora actuala se aplica doar pentru minoritari. NICIO intenție de rectificare…


Ce parere ai despre aceasta stire?