Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Mănăstirea ridicată într-un loc de poveste. Cum s-a schimbat schitul Sfântul Nectarie în şase ani de existenţă

Publicat:

De sase ani o manastire care pastreaza moaste ale se construieste in apropiere de Hunedoara, pe . Privelistea locului din mijlocul salbaticiei s-a transformat spectaculos.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pe urmele spectaculoasei cai ferate a padurenilor. Loc de poveste din Hunedoara, scos din anonimat VIDEO

15:20, 04.05.2024 - Calea ferata a padurenilor din Hunedoara a ajuns la fier vechi in anii 2000, la peste un secol de la inființarea ei. De atunci, mai mulți localnici au cerut autoritaților amenajarea ei ca traseu turistic, intre doua monumente importante din Hunedoara

Sfatul primit de Lidia Buble de la tatal ei, care e pastor. Ține și acum cont de el: „Știu ca am foarte multe defecte”

15:45, 01.05.2024 - Lidia Buble ține și acum minte sfatul primit de la tatal ei in urma cu ani de zile. Ține cont de ce i-a spus parintele ei, care e pastor la o biserica penticostala. In varsta de 30 de ani, Lidia Buble e una dintre cele mai iubite și apreciate cantarețe din Romania. Cantareața provine dintr-o familie…

O fetița de 4 ani a murit, dupa ce a fost lovita de o mașina: era nesupravegheata și a traversat neregulamentar

08:45, 27.04.2024 - O fetița de 4 ani care ar fi traversat o strada din Oraștie, județul Hunedoara, prin loc nepermis, a fost lovita de o mașina. Fetița a murit ulterior la un spital din Timișoara, informeaza Mediafax.

K-lu pregatește un nou album: „Ca DJ e indiferent ca pui muzica cu aspiratorul sau cu consola, trebuie sa transmiți ceva, sa ai o poveste”

12:30, 24.04.2024 - Muzicianul timișorean K-lu a lansat recent un nou videoclip numit „Ciocolata” și pregatește cel de-al treilea disc. Pe numele sau adevarat Alin Constantin, artistul nascut in 1976 a facut parte dintr-o trupa de muzica din orașul sau natal Hunedoara, care s-a numit Za Ics, unde la vremea respectiva era…

Satul de poveste unde casele se vand cu 1 euro. Priveliștea e superba, te poți retrage oricand la țara

00:10, 25.03.2024 - Un colț de rai, cu parfum medieval, ar putea renaște. Imaginile din satul de poveste unde casele se vand cu 1 euro sunt spectaculoase. Priveliștea este spectaculoasa, toți cei care ajung acolo sunf fascinați. Intr-un sat de poveste, casele se vand la un euro Vanzarile de case de un euro ale Italiei…

Viața dura in satul din munți, situat intre doua județe. Locul de poveste este incolțit de lupi și urși VIDEO

04:55, 20.02.2024 - Cateva familii mai locuiesc in satul Negoiu din Hunedoara, una dintre cele mai izolate așezari din Munții Poiana Rusca. Locul este spectaculos, pitoresc, dar padurile sale sunt pline de salbaticiuni.

Diagnosticul socant al regelui Charles al III-lea, pe prima pagina a ziarelor britanice: „Soarta familiei regale s-a schimbat”

13:10, 06.02.2024 - "Am cancer", "Socul cancerului" si "Regele are cancer": portretul regelui Charles al III-lea a fost tiparit marti pe primele pagini ale tuturor ziarelor britanice, semn al socului provocat de anuntul privind boala cu care a fost diagnosticat monarhul in varsta de 75 de ani, informeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?